Mit veszel fel a karácsonyi partira?

Frissítve: 2009. dec. 18., 15:00 | Megtekintve: 3122

Céges karácsonyon a munkatársakat, otthon meg a rég látott rokonokat kell elkápráztatnod külsőddel. A Pinko egyedi, vagány cuccokkal segít - most minden termékét kedvezőbb áron adja neked.


Karácsonyi buli, szilveszteri parti, minimum egy hét gondtalan szabadság a két ünnep között – muszáj a megfelelő ruhatárral rákészülni az ünneplésre! Te is ilyen stílusú cuccokat tervezel felvenni?

Az idei téli Pinko kollekció az ünnepi hangulatra, a feltűnő és jókedvű, nőies stílusra épül fel. Az adventi készülődés alatt gondolj az ünnepnapok ruhatárára is – hogy könnyebb legyen választani, a karácsonyi kollekció 20% kedvezménnyel lehet a tiéd!

De természetesen ne csak a közelgő karácsonyra gondoljunk, hiszen most minden egyéb Pinko termékre 50-70% kedvezmény jár, ami kihagyhatatlan és egyedi alkalmat teremt arra, hogy alaposan bevásárolj magadnak a Pinko szuper cuccaiból!

Nézd meg a Pinko kollekciót a divatkatalógusban és válassz bármit, ami megtetszik – a rengeteg kedvezmény megkönnyíti, hogy a Pinko legjobb darabjait megszerezd magadnak!

De siess! A Fehérhajó utcai Pinko üzletbe már nincs sok időd benézni karácsony előtt!



Kapcsolódó márkák: Pinko

Kapcsolódó üzletek: Pinko - Fehérhajó utca


Ajánljuk még

Karácsonyi akció a legjobb amerikai pólókra

A stílusnál nincs jobb ajándék!


Kommentek