6 szexis Halloween jelmez buliba

Frissítve: 2009. okt. 27., 11:58 | Megtekintve: 43959

Öltözz szexis vámpírnak, buja boszorkánynak vagy csábító kalózlánynak a szekrényedben levő ruhák és néhány mókás kiegészítő segítségével!


Október 31. a töklámpások, jelmezbálok és Halloween bulik ideje. Ma már nem csak a gyerekek öltöznek be, hódítanak a jelmezes partyk, ahol egy éjszakára mindenki átalakul valamilyen – nem feltétlenül ijesztő – figurává. Te is megvillanthatod bohókás és bevállalós oldaladat ezekben az ünnephez illő, mégis csábítóan csajos Halloween szerelésekben!

Boszorkány

Ha csábítóan bűbájos boszorkánynak öltöznél, mindössze egy combfix, rövid ruhácska és egy Halloween környékén könnyen beszerezhető csúcsos kalap kell. Az sem baj, ha varázspálcát nem találsz hozzá – a megjelenéseddel fogsz elvarázsolni mindenkit!

Rendőrnő

Amerikában a “tradicionális” halloween alakok utáni legnépszerűbb jelmez a szexis rendőrnő – egy bilincs, gumibot vagy játékpisztoly bármilyen fekete, kihívó szereléssel párosítva azonnal elárulja, hogy kinek öltöztél.

Szobalány

Tüllruha, hálós harisnya, szaténkesztyű és fodros fejpánt – csak ennyi kell! De hogy még meggyőzőbben játszd el az érzéki cselédlányt, kacér mosollyal és kis tollseprűvel robbanj be a figyelem középpontjába. Ez a jelmez nem csak halloweenkor hódít!

Vámpír

Légy az éjszaka érzéki úrnője: vedd elő az összes csipkés vagy hálós darabodat, a kesztyűket, fűzőket és műanyag vámpírfogakat! Kombinálhatod a vöröset és feketét is, a lényeg a kissé gótikus, sötéten misztikus összhatás, amit vörösre húzott ajkakkal és éjfekete szempillákkal tehetsz még vadabbá.

Kalóznő

A tengerek hercegnője kalóz kalapjával és kardjával a legvadabb nő, akit a partyra meghívtak! Nem kellenek halálfejes zászlók, csak húzz egy puffos ujjú blézert, térdnadrágot és magas szárú csizmát – ha pedig van hozzá egy minél szélesebb öved, azt se felejtsd otthon.

Nővér

Nem tipikusan ijesztő figura, de szintén népszerű nővérkének öltözni. Persze a szexis változatnak: fehér miniruha, csipkés harisnya, magassarkú és sztetoszkóp. Ráadásul ki is tűnsz majd benne a boszorkányok és vámpírok egyhangúan sötét soraiból!

És te kinek öltözöl most Halloweenkor?



Ajánljuk még


Kommentek

Lizzie – 2009. okt. 29., 11:21

en nem oltozok be most semminek mert elutazok pont hetvegen.... ha valasztani kell akkor boszorkany vagy rendorno... csakis fekete!!


Csőrike – 2009. okt. 28., 10:02

The Starnge: nagyon köszi!!!! még ma elnézek a mamutba!


The Starngehttp://strange.blog.hu– 2009. okt. 28., 07:17

Csőrike: Mammut II, -1. szint: Party kellékek, ott van többféle boszisapka is, még seprű és "vasorr" is :-)


Fly – 2009. okt. 27., 16:56

Ördögnek be sem kell öltöznöm:)


Csőrike – 2009. okt. 27., 14:10

én boszorkány leszek!! nem tudja valaki,hol lehet olyan csúcsos sapkát kapni?!?


cherry_pie – 2009. okt. 27., 13:24

tavaly farsangon gésa voltam - béreltem eredeti kimonót elég drágán -, most lehet nővér leszek... van kis fehér rucim meg fehér harisnya is... csak ragasztok a zsebére egy piros keresztet :-)


túrórudi monster – 2009. okt. 27., 13:13

én majd beöltözök Drakulának, de ez a fűzős vámpír cucc nem állna túl jól rajtam, hehe


Nagy Márk – 2009. okt. 27., 12:55

Szobalányból kérek kettőt.


B. Renáta – 2009. okt. 27., 12:54

Én a kalóz csajszinak a kesztyűjét kérném, az annyira jó!!! :) Amúgy nem tudom még, de ha beöltözök akkor biztos ezek közül valamelyik leszek mert ezek még viszonylag könnyűek.


Timi – 2009. okt. 27., 12:47

VÁMPÍR!