Apró sztártetkók, amik neked is jól állnának

Frissítve: 2009. aug. 14., 14:25 | Megtekintve: 31990

Kicsi, nőies tetoválást keresel, ami szexis és vagány, de alkalomadtán elrejti a ruha? Nicole Richie, Lady Gaga és a többi sztár megmutatják, mit érdemes magadra varratnod.


Tudtad, hogy Lady Gaga és Lindsay Lohan is a tetovált sztárok közé tartozik? Az ő tetkójuk olyan kicsi, ízléses és nőies, hogy alig tűnik fel. De még Angelina Jolie, Nicole Richie és Britney Spears, a közismerten több tetoválást viselő celebek bőre is rejt egy-két olyan pici műremeket, amit még a paparazzi képeken is nehéz kiszúrni.

Lady Gaga a békéért

Kevesen tudják, hogy Lady Gaga valódi neve Stefani Germanotta és csuklója belsején egy fekete békejel tetoválást visel. Ráadásul az énekesnő egyike azon sztároknak, akik nem csak tetováltatják magukat, de alanyai is lesznek a testdíszítők fantáziájának – Lady Gaga nemrég elmondta: “Egyik rajongómnak óriási Lady Gaga kartetoválása van, ami nagyon részletes és szép. Meghat, hogy egész életében egy engem ábrázoló képet fog viselni.”

Lindsay “láthatatlan” tetkója

A legújabb őrület a fehér tetoválás, amiből egyet már Lindsay Lohan csuklóján is láthatunk. A Breathe feilrat állítólag egy John Lennon dal szövegéből lett kiragadva, és arra emlékezteti Lindsay-t, hogy mindig próbálja értékelni saját életét. A fehér tetoválások különlegessége, hogy szinte csak közelről láthatók és inkább halvány hegre hasonlítanak, mint bőrbe varrt tintára.

Nicole rózsafüzére

Nicole Richie több tetoválást is visel teste minden részén, de a legtöbb rajongója által szeretett és utánozott minta a bokáján „fityegő” rózsafüzér. (A sztártetkók közül 2005-ben Angelina Jolie mintái után Nicole rózsafüzérét varratták magukra legtöbben Amerikában.)

Angelina tetoválásai

A világ legismertebb kitetovált híressége, Angelina Jolie nagy választékban visel mintákat és szövegeket magán, ráadásul évente bővíti a tetoválásai listáját. A két legapróbb minta rajta a bal csuklóján látható h betű (testvére, James Haven miatt) és rögtön alatta, az alkarja belsején olvasható XIII-V-MCMXL felirat (vagyis 1940. 5. 13. római számokkal). Ekkor mondta el Winston Churchill híres beszédét, miszerint: “Nem ígérhetek mást, csak vért, kínt, verítéket és könnyeket.”

Britney japán jele

Britney Spears teste az apró tetoválások igazi képeskönyve, dobókockáktól kezdve egészen a színes tündérkéig. A legegyedibb darab rajta valószínűleg a jobb lábfején található minta, ami egy japán szimbólum (jelentése “szabadság”) köré fonódó szőlőtőkét és az egyik lábujján egy repkedő pillangót ábrázol.

Ha elég vagány vagy a tetováltatáshoz, meríts ihletet ezekből nyugodtan – egy jó helyre rakott, pici és számodra jelentőséggel bíró tetoválást biztos nem fogsz megunni még évtizedek múlva sem!

Hamarosan pedig a henna testfestésről és az aktuális henna-trendekről is olvashatsz a Vanity-n.



Ajánljuk még


Kommentek

kolár nikolett – 2010. jan. 23., 12:15

áhh inkább nem is mondokm semmit!!!!!!


kolár nikolett – 2010. jan. 23., 12:13

áhhh inkább nem is mondok semmit