Manolo Blahnik nem is szereti a cipőket?

Frissítve: 2009. aug. 9., 07:02 | Megtekintve: 6836

A világ talán leghíresebb cipőtervezője, Manolo Blahnik meglepő véleménnyel van a cipőkről és furcsa tanácsokat ad a divatos öltözködéssel kapcsolatban.


Manolo Blahnik neve akkor vált világszinten közismertté, mikor a Szex és New York sorozat Carrie Bradshow-ja szinte minden részben istenítette kreációit. Pedig a 66 éves tervező másként vélekedik mind a saját, mind mások cipőiről, mint várnánk.

“Fontos a cipő, komolyan? Ha nő lennék, hónapokig ugyanazt a ruhát hordanám, csak a kalapomat és a kesztyűimet cserélgetném. Úgyis tudjuk, hogy az ékszerek változtatják meg egy összeállítás stílusát, meg a kesztyű és a kalap, amit imádok.” – így nyilatkozott nemrég Manolo az America’s Financial Times lapnak, amivel rendesen meglepte a mindig újabb Blahnik-cipőcsodákért áhítozó rajongóit.

Manolo Blahnik cipőkollekció

A divatikon még hozzátette: “Ezeket a divatos platformcipőket is utálom, sose terveznék olyasmit. Na jó, a 70-es években csináltam párat, de rossz érzés volt. Túl sok manapság a cipő, és olyan vulgárisak meg furák. Én mindig azt mondom a tanítványaimnak: Ne cipőt csináljatok, hanem kalapokat!”

Manolo Blahnik talán kertészkedés közben álmodja meg a kalapokat?

Megígérjük, hogy amint megjelenik az első Manolo Blahnik kalapkollekció, a Vanity elsők közt tudósít róla :)



Kapcsolódó márkák: Manolo Blahnik


Ajánljuk még