Kibontakozik a Dior rejtélyes története

Frissítve: 2009. máj. 23., 10:24 | Megtekintve: 2796

A Dior több részes, misztikus kisfilmjében Marion Cotillard és egy Lady Dior táska körül bonyolódik a cselekmény. Nézd meg és próbáld megfejteni a rejtélyt!


Nem mindennapi módon népszerűsíti a Dior talán leghíresebb, Lady Dior elnevezésű kézitáskáját – egy egész kisfilmet forgattak az Oscar-díjas francia színésznő, Marion Cotillard főszereplésével.

A The Lady Noir Affair első fejezete május 20.-án jelent meg a LadyDior.com oldalon, de még legalább három rész alatt bonyolódik majd a rejtélyes táskás hölgy története. A Hitchcock filmeket idéző alkotás összes részének megjelenéséig a twitteren minden nap egy-egy újabb részletet tudhatunk meg a történetről. A filmet a LadyDior.com -on nézheted meg.

A filmben szereplő táskát Diana hercegnő tette híressé, miután 1995-ben, egy Dior által szponzorált Cezanne kiállítás megnyitója alkalmából ajándékba kapott egy darabot. Lady Diana annyira megszerette az akkor újonnan megjelent táskát, hogy szinte mindenhová magával vitte, a Dior cég pedig elnevezte a modellt Lady Dior-nak. Ez a táska azóta a márka egyik legtöbb példányban elkelt terméke.

Nézd meg a táska kollekciót a divatkatalógusban!



Kapcsolódó márkák: Dior


Ajánljuk még

Dior - Óriástáska 2010-ben is!

A Dior 2010 őszi Beauty & Makeup kollekciója

Dior aranyból van a szemed fénye?

Párizs valóra váltja Lacroix elfeledett álmát

Top 5 legjobb divatbemutató 3 percben

Párizsi Haute Couture Fashion Week képek!

Kezdődhet a party: Cavalli for H&M reklám szpot

Szexis modellre támadtak a rózsaszín óriásnyulak

Chanel No. 5 a színfalak mögül


Kommentek

KIRBY29Molly – 2010. máj. 13., 09:30

Every body knows that today's life is high priced, but we need cash for different stuff and not every man earns enough money. Hence to get quick www.lowest-rate-loans.com and just short term loan will be a correct way out.