Ismerd meg a Fabriano új kollekcióját!

Frissítve: 2008. okt. 20., 16:06 | Megtekintve: 2946

A Fabriano Aranci minden darabja garancia a divatos külsőre, kényelemre és minőségre bárkinek, aki életkorától függetlenül szemtelenül fiatalnak érzi magát.


A rajtad levő ruha sokkal több egyszerű viseletnél – meghatározza hangulatodat és kifejezi az egyéniségedet. A Fabriano Aranci márka alapítói két tehetséges fiatal, Dankó Dániel és Tartott Roland. Ruháik kis szériaszámban készülnek és minden darab egy saját életérzést képvisel, melyben megtalálhatod önmagadat. Őszi kollekciójukban kötött pulóverek és hosszú ujjú pólók találhatók, sok csíkkal, mintával, grafikával és egyedi részletekkel díszítve.

Országszerte négy üzletben találkozhatsz termékeikkel, melyek természetesen mindig az aktuális trendet követik. A Fabriano Aranci kifejezetten felsőruházattal foglalkozik, pólóik és pulóvereik garanciát adnak a divatos megjelenésre és biztosítékot jelentenek a kényelemre és minőségre.

Mi a testben és a lélekben fiataloknak egyaránt ajánljuk ezt az egyedi és stílusos márkát. Nézd meg legújabb, őszi kollekciójukat a Vanity piacterén és fedezd fel önmagad az egyedi darabokban!

Ajánljuk még:

Fabriano Aranci a piactéren



Kapcsolódó márkák: Fabriano Aranci


Ajánljuk még

SP saját, exkluzív divatfotói a Fabriano kollekcióról

B7 Fashion Night divatbemutató

Bulizz velünk a nyár legnagyobb divateseményén!