Tavaszi trendek, jó árakon a Vásárlási Maratonon

Frissítve: 2013. febr. 27., 08:00 | Megtekintve: 33035

2013 trendje a feltűnő darabok mixelése. Laza western csipkével, kapucnis kabát fodrokkal... Premier Outlets Center Vásárlási Maratonon akár 90% kedvezménnyel vásárolhatsz be belőlük.


Az aktuális trend a stíluselemek feltűnő mixeléséről szól, így a legjobb szettek könnyedén megvalósíthatók outlet kollekciókból. Ráadásul az outlet üzletek március 8. és 10. között hihetetlenül jó árakkal és meghosszabbított nyitvatartással ünneplik a tavaszt a Premier Outlets Centerben.

A New York-i, londoni és párizsi kifutókon már tavaly ősszel bemutatkoztak a 2013-as tavaszi trendek, amelyek most a hazai üzletekben landolnak, sokszor nem éppen pénztárcabarát áron. Egy kis odafigyeléssel azonban olcsón megoldható a ruhatárfrissítés, hiszen idén tavasszal minden az ügyes mixelésről szól, így a klasszikus kulcsdarabok vagy az egyedi, feltűnő kiegészítők outlet kollekciókból is beszerezhetők.

A Premier Outlets Center üzletei a március 8-tól 10-ig tartó Vásárlási Maratonon akár 90%-os kedvezménnyel, valamint pénteken és szombaton este 10 óráig tartó nyitvatartással várják a vásárlókat.



Ajánljuk még