Egy életstílus, öt nyelven: Design Hét a MOM Parkban

Frissítve: 2012. szept. 28., 08:45 | Megtekintve: 4680

A Design Hét Budapest fesztiválhoz egyedüli bevásárlóközpontként csatlakozik a MOM Park. Akciókkal, design reggelikkel és értékes nyereményekkel kecsegtető játékkal készül az eseményre.


A Design Hét égisze alatt izgalmas válogatást nyújtanak idén a MOM Park Bevásárlóközpont design üzletei. Az esemény 10 napja alatt 5 üzletben, akár 20 százalék kedvezménnyel szerezhetik be a fesztivál témájához illő designtermékeket a látogatók. Az Aron Design Store pedig a rendezvény mindkét hétvégéjén design reggelivel várja az érdeklődőket.

A kreatív reggeliken többek között a táskákat és kiegészítőket tervező Ducsai Judittal és Feyér Zsuzsával, a kézműves üveg ékszerekkel érkező Panyi Zsuzsival, és a porcelán tárgyakat megálmodó Lublóy Zoltánnal találkozhatnak a MOM Park vendégei. A fesztivál első hétvégéjén, október 29-én szombaton Panyi Zsuzsival ismerkedhetnek meg közelebbről a reggelire érkezők.

Az akcióban részt vesz a német-svéd lakberendezési irányt képviselő Arioso, a világhírű designmárkákat forgalmazó Aron Design Store, a dél-amerikai tárgykultúrát közvetítő Casa Latina, az eklektikus Goa Home, és a legismertebb európai tervezők kínálatát felvonultató LouLou Design.

A MOM Park nyereményjátékot is indít Facebook-oldalán a fesztivál ideje alatt. A játékosok értékes designtárgyakat nyerhetnek az eseményen résztvevő üzletek felajánlásából.

Helyszín:
MOM Park Bevásárlóközpont, 1123 Budapest, Alkotás utca 53.

Időpont:
2012. szeptember 28 – október 7.,
design reggelik – 2012. szeptember 29., 30., és október 6., 7.

Nyitva tartás:
üzletek – 10:00-20:00
design reggelik – 10.00 – 11.30



Ajánljuk még