Világszerte különleges: Creed Royal Exclusives parfümök hazánkban

Frissítve: 2012. ápr. 23., 11:15 | Megtekintve: 2734

Vajon hányan ismerik a világ legpatinásabb luxusmárkáját a parfümök között? A világszerte különlegességnek számító Creed parfümök már Magyarországon is megvásárolhatók!


A CREED, amely 1760 óta több mint tíz európai királyi családot szolgált ki, és a világ egyetlen, mindmáig családi kézben lévő luxus parfümháza, immár hozzáférhető hazánkban a pesti belvárosban található NEROLI Parfüméria jóvoltából. Sőt, mostantól a világszerte ritkaságnak számító, fújt Pochet üvegekben rejlő Royal Exclusives kollekció is bemutatkozik itthon.

A CREED parfümház évszázadokon át csiszolt stílusérzékével megalkotott öt mestermű családi címerrel díszített, műalkotásnak beillő fújt Pochet üvegekben készül.

Sublime Vanille [férfiaknak és hölgyeknek]

A Sublime Vanille végtelenül puha, izgalmasan friss és feltűnően ízléses. Mesterien elkerüli a vanília kompozíciók tipikus stílushibáját, és egy pillanatig sem válik édessé a bőrön, mégis páratlan komfortérzetet ad. A fehér bergamott-narancs, a kalabriai citrom és a kivételesen ritka mósusz eddig nem tapasztalt összhangban dolgozik együtt a tahiti vaníliaorchidával és a dél-amerikai bourbon vaníliával. Éteri vanília, amit a férfiak és hölgyek egyaránt viselhetnek, ha valami valóban fenségesre vágynak.

Spice and Wood [férfiaknak]

A Royal Exclusives kollekció második tagja, amely kifejezetten férfiaknak készült. Kifinomult erő, a Kelet és Európa gazdag kincsestára. Legyen koncertterem, megérdemelt pihenés, vagy örömteli ünnep, a Spice and Wood minden élethelyzetben méltó partnere a férfinek. Semmi harsányság, csak férfias magabiztosság és kellem.

White Flowers [hölgyeknek]

Képzeljünk el egy káprázatosan szép nőt, hófehér ruhában, kinek bőrét kacagó szellő simogatja. Léptei nyomán a virágok halkan sóhajtanak. Angyali jelenség… akárcsak e parfüm a CREED-től.

Jardin d’Amalfi [férfiaknak és hölgyeknek]
Amalfi – a legendás dél-olasz partvidék. Pattanjunk fel egy gyönyörű vörös Vespára, és motorozunk le kettesben a napsütötte citrom- és mandarin-lugasoktól körülölelve a kéklő tengerig. Feledhetetlen nyaralás a CREED-del.

Pure White Cologne [férfiaknak]

Tökéletes ápoltság, méretre igazított fehér ing, kifogástalan elegancia. És néhány fújás Pure White Cologne…

A Royal Exclusives kollekció tagjai 250 ml-es üvegekben, eau de parfum (EDP) töménységben kerülnek forgalomba, 128 000 Ft-os áron.



Ajánljuk még