Absolut Vodka és divat a magyar télben

Frissítve: 2011. dec. 6., 15:30 | Megtekintve: 1911

Az Absolut vodka új üvegének megjelenése kapcsán felkért 5 hazai divattervezőt, hogy készítsenek kiegészítőket a magyar kampány keretén belül.


A Budapest Essential Looks és az InStyle bemutatta Absolute Mode “Exkluzív Divatnap a Télben” elnevezésű divat eseményét. 6 elismert magyar tervező munkáit láthatta a közönség.

A Budapest Essential Looks szervezői úgy döntöttek, egy téli kiadással is megörvendeztetik a divat rajongókat. A téli esemény ihletője és névadója az Absolut Vodka új limitált szériás üvege, az ABSOLUT MODE volt.

Az Absolut új limitált kiadású üvegének megjelenése kapcsán felkért 5 hazai divattervezőt, hogy készítsenek az ABSOLUT MODE által inspirált kiegészítőket a magyar kampány keretén belül.

Az Anh Tuan, Tomcsányi Dóri, Mojzes Dóra, Vágó Réka, és Juhos Janka által kreált kollekció limitált szériás, minden modellből csupán 10 darab készült. Az ABSOLUT MODE ihletésére a rendezvényen bemutató Artista is elkészítette saját kiegészítőit.

A 6 tervező különleges kollekcióját csak a rendezvényen lehetett megvásárolni. Az ABSOLUT MODE EDITION-nel az ABSOLUT VODKA mély hódolatát szeretné kifejezni a divat iránt; az üveg kristály hatású lapjai úgy készültek, hogy visszatükrözzék a fényt, a selyemszalag pedig a divat világára reflektál.



Ajánljuk még