Télváró akció: Kabát, pulcsi kedvezménnyel a Brandshoptól!

Frissítve: 2011. nov. 2., 09:31 | Megtekintve: 3334

Ahogy hűl az idő, már nem várhatsz tovább a meleg ruhák bevásárlásával. Ezért a Vanity és a Brandshop akcióját most nem szabad kihagynod!

Eljött a sapkás, kabátos, meleg pulcsis november, reggel egyre vastagabb ruhákat választunk a szekrényből.

Ha nem szeretnéd a tavalyi holmikat hordani, válassz pár trendi Abercrombie, Calvin Klein vagy DKNY darabot a Brandshop kínálatából, aztán mondd be a titkos kódot, és kedvezményt kapsz az árukból!

Kedvezmény a hóesés előtt

A Brandshop24 kínálata sokkal bővebb az előbb felsorolt márkáknál, az elegánstól a színesig, a designer daraboktól az irodai viseletig mindenfélét megtalálunk.

A télikabát mellett blézerek, pulcsik és sálak beszerzése is jó ötlet kedvezményt adó akciónk keretében, de ha új táskát vagy farmert terveztél venni, akkor is jó helyen jársz.

Természetesen az uraknak is kedvez a télváró akció, számukra is tartogat jó pár meleg, trendi holmit a Brandshop mindkét üzlete.

Az akció érvényesítése

Térj be a Király utcai Brandshop24 üzletbe, és válogass kedvedre a kabátok, pulcsik bőséges kavalkádjából. Ha pedig megvannak a tökéletes darabok, a pénztárnál csak mondd be a következő kódot: “Vanity Télváró Akció”

Így megkapod a 10% kedvezményt minden termékre, hogy mosollyal és új, meleg ruhákkal távozhass a Brandshop üzletéből. Az akció karácsonyig tart, ne maradj le róla!



Kapcsolódó üzletek: BrandShop - Budapest, VII. kerület

Ajánljuk még


Kommentek

Nem lehet kommentelni.