Görög Zita és a pipik: bemutatkozott a Brazer

Frissítve: 2011. szept. 7., 16:15 | Megtekintve: 2463

Nehéz eldönteni, hogy a grillezett csirkés újdonságok vagy Görög Zita élvezett nagyobb figyelmet és elismerést a KFC Brazer termékcsalád bemutatóján.


A KFC a kajak-kenu világbajnokság hazai sztárjaival együtt vezette be legújabb, grillezett termékeit. Az étterem Kovács Katival, Kammerer Zoltánnal és Vajda Attilával, valamint a csinos műsorvezetővel, Görög Zitával mutatta be forradalmian új, grillezett termékcsaládját, a Brazert.

A KFC kínálatát teljesen új ízvilággal gazdagító, friss csirkehúsból készülő grillezett ételek augusztus 30-tól már mind a 19 hazai KFC étteremben elérhetők.

A Brazer a KFC új, csúcskategóriás sütőiben készül, ami a grillezést ötvözi a légkeveréses technológiával, és így lehetővé teszi, hogy a csirke hozzáadott zsír nélkül, finom fűszerekben pácolva süljön. Az új sütési eljárásnak köszönhetően a csirkehús egyedülállóan friss, omlós és zamatos marad, és tápértékét is megőrzi.

A KFC Brazer termékcsalád egy finom ciabattával készülő szendvicsből, a tortillába tekert Brazer Twisterből és a friss Brazer salátából áll, melyek tökéletesen alkalmasak egy tápanyagokban gazdag ízletes ebédre, vagy gyors vacsorára.



Ajánljuk még