Topshop kollekció blog

101 kis kutya a londoni divathéten

Frissítve: 2011. márc. 5., 06:00 | Megtekintve: 2389

A februárban kezdődött londoni divathét 2011-2012 őszi-téli kollekciót hivatott bemutatni. A rengeteg show és gyönyörű tervezés közül mi most választottunk egy kedvencet, a Topshop Unique darabjait. Nézzétek meg a videót!

A legaranyosabb darabok kétségtelenül a Topshop Unique kifutóján sorakoztak fel. A híres Disney rajzfilm kiskutyái inspirálták a kollekciót és természetesen a lányok kutyafüleket imitáló haját és dalmatafej sminkjét is. A rengeteg pötty mellett, a pólókon, ingeken és pulóvereken feltűnnek alvó kutyusok és a 101 kiskutyából jól ismert szigorú kutyafejek is. A bokacsizmák fekete foltokat kaptak és stílusosan műszőrmét is felvonultattak az alkotók. A márka nem tartozik a luxus kategóriába, de kreativitása, erőlködésmentessége, vagánysága, lazasága miatt azonban kihagyhatatlan, ezért is az egyik kedvencünk!

Pöttyök és kiskutyák

Sárgában is

Olvass tovább »



Az utolsó Kate Moss - első pillantásra

Frissítve: 2010. okt. 28., 05:00 | Megtekintve: 1645

A legutolsó Topshop kollekciót óriási érdeklődés övezi, már alig várjuk, hogy mivel rukkol elő a leköszönő modell-divattervezőnő. Íme az első bepillantás!

A 2010 őszi-téli Topshop darabokkal Kate Moss búcsúzik a világszerte elismert projekttől. Elmondása szerint ez a kollekció lett a kedvence az összes közül, nem csoda, hogy mindenki őrült lelkesedéssel várja, mivel jelentkezik a Topshop most télen. November másodikán meglátjuk, addig is itt ez a kis előzetes videó:

Olvass tovább »


Kate Moss utolsó búcsú kollekciója

Frissítve: 2010. szept. 1., 05:00 | Megtekintve: 3478

Elköszön a Topshop-tól Kate Moss, következő kollekciója után többé már nem tér vissza a brit üzletlánccal közös tervezéshez.

Végleg búcsúzik egymástól Kate Moss és a Topshop. A divattörténet egyik legünnepeltebb együttműködése az évek alatt megfakult, így ideje lezárni ezt az egye kevésbé sikeres időszakot.

Olvass tovább »