Tisza blog

Angyali Tisza cipő Harcsa Veronikának

Frissítve: 2009. jan. 9., 13:39 | Megtekintve: 19940

A nemzetközileg elismert jazz énekesnő, Harcsa Veronika hangja megihlette a Tisza designereit, ezért saját, egyedi cipőt terveztek számára.

A 70-es években alapított, retro stílusú sportcipőket gyártó Tisza egy igazi különlegességgel ajándékozta meg Harcsa Veronikát. A fiatal jazz énekesnő angyali kisugárzása és tehetsége annyira elbűvölte a céget, hogy megterveztek és legyártottak egyetlen pár, kifejezetten neki készített Tisza cipőt. Hónapokig eltartott, mire Pádár Krisztián tervező megtalálta a megfelelő anyagot, de az eredmény magáért beszél.

Harcsa Veronika 1983-ban született, ő a 2005-ben megalakult Harcsa Veronika Quartet alapítója, énekese és dalszerzője. A zenekar első lemeze, a Speak Low 2007-ben Japánban megjelenése után azonnal a Tower Records jazz eladási listája élére tört. A 2008 elején kiadott You Don’t Know It’s You című lemez már itthon és Japánban is listavezető lett. A legújabb, Red Baggage címet viselő album nagy sikerű bemutatójára 2008 novemberében került sor itthon, az A38 Hajón. Veronika saját zenekara mellett az Erik Sumo Band énekese is, de vendégként fellépett már olyan zenekarokkal, mint a Pannonia Allstars Ska Orchestra, Freestyle Chamber Orchestra és a Budapest Jazz Orchestra.