Retro Jeans blog

Akciófigyelő: 20% kedvezmény partycuccokra

Frissítve: 2009. nov. 1., 13:00 | Megtekintve: 5057

Hogy kérhess még egy italt, a party szerelésed árának 20%-át most a Retro állja!

A 20% kedvezményt biztosító akció október 24-től a készlet erejéig tart, és csak a megjelölt Retro termékekre vonatkozik. Részletek az üzletekben.

Olvass tovább »Színvadászat a Retro üzletekben!

Frissítve: 2009. ápr. 20., 18:12 | Megtekintve: 4298

Találd meg te is a színes címkéket a Retro darabokon, hogy 20-30% kedvezménnyel vihesd őket haza!

Április 17. és május 7. között különleges akció vár a Retro üzletekben. Figyelmesen nézd át a kínálatot, mert ha zöld vagy pink címkét találsz valamelyik darabon, azt 20-30%-kal olcsóbban viheted haza!

A zöld címkék 30%, a pink színűek 20% kedvezményt jelentenek.

Ne maradj le a lehetőségről, nézd át az akcióban résztvevő boltok listáját, és ugorj be a a hozzád legközelebb eső Retro üzletbe még május 7. előtt!

Nézd meg a Retro kollekciót a divatkatalógusban!


Az év bulija sztárokkal és a Retro Jeans-szel

Frissítve: 2009. márc. 20., 17:26 | Megtekintve: 39825

Zimány Linda autót ajándékozott egy jóképű úriembernek? Milyen farmerben jár Debreceni Zita vagy Peller Mariann? Gianni a nőket csakis Retro Jeansben hóditja?

A Retro Jeans partiján jártunk a Playben, amely az év egyik legszuperebb bulija volt, igazi celeb kavalkáddal. 11 óra után érkeztek a sztárok: Peller Mariann, Sári Évi, Debreceni Zita, Katus Attila, Gianni és a többiek. A dekoráció, a fények, DJ. Hamvai zenéje mindenkit felpörgetett.

A színpadon először Zimány Linda átadta a Retro Jeans által kisorsolt MINI Coopert a szerencsés nyertesnek, Mancza Péternek. Csoknyay Zoltán, a Retro Jeans ügyvezetője elmondta, a nyereményjáték folytatódik, és az új Andrássy úti üzlet megnyitása után is szuper ajándékokkal állnak elő.

A Retro Jeans tavasztól új irányt diktál a divatban: Laura Pastrello olasz divattervező dinamikus, pörgős egyéni stílust hozott a márka életébe. Az új kollekciót a bulin már látta a nagyközönség is: fergeteges divat show-t mutatott be Karsai Zita és csapata.

És hogy milyen lesz az idén Retroban járni? A bulin mindenki rájött, hogy a Retroval jól jár, mert nem csak egy klassz farmert, felsőt vagy cipőt vesz, hanem álmai trendi autóját is megnyerheti.


Ajándékba csakis Retrot: Zimány Linda és Csoknyay Zoltán a MINI nyertesével: Mancza Péterrel és feleségével

A sármos olasz szakács

Gianni szerint egy pasinak mindig jól kell kinéznie. „Az öltözködésben is fontos a stílus, az olasz férfiak még szórakozni is csak a legjobb márkákban mennek. A Retro Jeansben azt kedvelem, hogy a szabadidő mellett még egy hivatalos tárgyalásra is felvehetem.”

Egy szőke, egy barna

Zimány Linda és Debreceni Zita – mindketten sok férfiolvasó szívét dobogtatják meg. Minden jól mutat rajtuk, amit viselnek. A Retro Jeans partiján megmutatták: farmerben és parti szerelésben is hódítanak.

Egy nemzetközi divatmárka új megjelenése

Csoknyay Zoltán ügyvezető igazgató elmondta, hamarosan új flagship store nyílik az Andrássy úton, és új olasz vezető tervező csatlakozott a Retro fiatal, dinamikus csapatához, Laura Pastrello személyében. „Idén első alkalommal került rá sor, hogy egy trendi autót sorsoltunk ki. A jövőben is újabb meglepetéseket tartogatunk vásárlóink számára”

A bulizó sztárokról készült további képeket a Folytatás gombra kattintva nézhetitek meg.

Olvass tovább »