Nike hazai blog

Mozogj a Nike-val!

Frissítve: 2009. febr. 2., 15:43 | Megtekintve: 2204

Ha az aerobic, pilates, dance vagy a Nike rajongója vagy, legyél ott te is február 22.-én a Pasaréti Sportcentrumban, ahol hazai és nemzetközi oktatók kihagyhatatlan óráin vehetsz részt!

Legyél ott a legszínvonalasabb itthoni aerobic rendezvényen 2009. február 22.-én! Válaszd ki a kedvenc óráidat és tanulj a legjobb külföldi és hazai oktatóktól. 4 teremben 7 nemzetközi és számos hazai előadó vár rád egy teljes napon át.

A Pasaréti Sportcentrumban (Bp., Pasaréti út 11-13.) megrendezett eseményen Füzessy Balázs óráján is részt vehetsz, és a Nike Dance legutóbbi koreográfiájának trainerei is Veled lesznek!

Vásárold meg a jegyed még a héten és legyél ott mindössze 6.900 Ft-ért.

Jegyelővétel az alábbi Nike üzletekben lehetséges:

Nike Women, Budapest, Váci utca 7.
Nike, Budapest, Váci utca 28.

A szükséges sportfelszerelésedet vásárold meg a Dynamic Sport üzletekben! Az üzletek listája megtalálható a dynamicsport.hu oldalon!A Nike az utcára tör!

Frissítve: 2008. ápr. 10., 17:26 | Megtekintve: 8688

Április 4-én Budapesten, az Andrássy úton Európában egyedülálló, kizárólag utcai kollekciót forgalmazó Nike Sportswear Store nyílt.

Új, budapesti üzletük megnyitója alkalmából a Nike megmutatta, hogyan lehet a szó valódi értelmében az utcára törni. Április 4-én nyílt meg a Nike kizárólag utcai kollekciót árusító üzlete, a Nike Sportswear Store. Az Európában egyedülálló koncepcióval üzemelő, Andrássy út 12. alatt található üzlet mostantól a sportosan divatos utcai kollekciók bemutatásának legfontosabb helyszíne lesz. A klasszikus Air Force 1, Dunk cipők vagy Windrunner dzsekik mellett olyan termékeket is megtalálunk itt, amit Magyarországon máshol nem kaphatunk.

Az üzlet megnyitójának mottóját, miszerint „a Nike az utcára tör” nagyon komolyan gondolták a szervezők. A kíváncsi tömeg az utcán és parkolóban összegyűlve nézte, amint a boltot eltakaró óriási falfelületet az utca embereit megszemélyesítő, Nike darabokat viselő fiatalok törték át. Ölebes divatbabák, trendi gimisek, egyetemisták, breakesek, BMX-esek serege zúdult az utcára rollerrel, kerékpárral, gördeszkával, operaénekes és beat-boxos „énekpárbaj” közepette, azt üzenve ezzel, hogy a kollekció mindenkinek, minden tevékenységhez tökéletes.

A megnyitón rengeteg magyar híresség is részt vett. Természetesen együtt érkezett Hajdú Péter és Sarka Kata, illetve a hónapok óta együtt élő Zimány Linda és Debreczeni Zita is. A tömeg felismerhette még Dombóvári Vanda, Piringer VIVA Patrícia és Tornóczky Anita műsorvezetőket, valamint tiszteletét tette Tóth Gabi, Dukai Regina, Völgyesi Gabriella és Horváth Éva is a nem mindannapi üzletnyitáson.

Olvass tovább »