Jim Avignon blog

Macskák és medúzák a New Yorkerben

Frissítve: 2009. márc. 17., 10:31 | Megtekintve: 14837

Fantasztikus sikert aratott Jim Avignon, a "new pop art" generáció egyik úttörője első New Yorker kollekciójával. Most itt a második felvonás: új Jim Avignon darabok kizárólag a New Yorkerben!

Ez alkalommal a művész nem csupán hétköznapi pólókat, kapucnis pulcsikat változtat át egyedi alkotásokká, hanem kreativitását szabadon engedve új design-t kölcsönöz a nadrágoknak, topoknak, táskáknak, sapkáknak, öveknek és cipőknek.

A művész jól ismert, játékos részletekben gazdag figurái megtalálták helyüket a New Yorker trendi stílusában. Ezúttal nem csak robotok, macskák és absztrakt alakzatok fickándoznak majd a ruhákon – Jim Avignon most kalózokat, medúzákat és sok hasonló figurát álmodott meg a divatőrültek számára.

A színes kollekció azokon a fiatalokon is segít, akiknek tényleg több vidámságra van szükségük. A bevételek egy részét olyan szervezetekhez juttatják el, akik hátrányos helyzetű fiatalok életét teszik boldogabbá. Ilyen az igazán stílusos társadalmi felelősségvállalás!

A második Jim Avignon kollekció február közepétől országszerte kapható minden New Yorker üzletben. A láncolat most már 22 boltból áll, mivel nemrég megnyílt a legújabb New Yorker a nagykanizsai Stop.Shop-ban.

Ajánljuk még:

Jim Avignon kollekció a piactéren