Foolhardy blog

Kihagyhatatlan akció a készlet erejéig!

Frissítve: 2008. aug. 11., 01:21 | Megtekintve: 4864

Ha egyedi designer napszemüvegeket hordanál a nyáron, de egységesen alacsony árat keresel, akkor még most nézz be a Foolhardy üzletébe, mielőtt elfogy az akciós készletük!

A Foolhardy világmárkás, itthon csak nehezen beszerezhető napszemüvegeinek árát augusztus 11.-étől kezdve a készlet végéig meglepően leszállítják. Minden egyes, a Foolhardy üzletében található darab 24.900 Ft-os akciós áron kapható, beleértve a régóta közkedvelt Dior, Gucci vagy Just Cavalli márkákat és az olyan világhírű tervezők modelljeit is, mint Tom Ford vagy Vivienne Westwood.

Az egyértelműen kihagyhatatlan akció csak a készlet erejéig tart, úgyhogy megéri minél hamarabb ellátogatnod a Foolhardy webáruházába vagy a Révay utcában található üzletükbe, hogy ilyen egyedülállóan alacsony áron lehessen tiéd egy – eddig akár elérhetetlennek hitt – világmárkás designer napszemüveg. Ősztől teljesen megújul és kibővül a kínálat, az aktuális részletekről természetesen azonnal olvashattok itt a Vanity divatblogjában.

Ajánljuk még:

Foolhardy termékek a piactéren



Designer napszemüvegek a Foolhardy-tól

Frissítve: 2008. jún. 26., 13:04 | Megtekintve: 5024

Ha eddig nem tudtad, hol kaphatsz verhetetlen árakon eredeti, designer napszemüvegeket , feltétlenül nézz be Foolhardy üzletébe!

A trendi, egyedi napszemüvegekért mostantól nem kell külföldre utaznod! Az egyedülálló Foolhardy-nak köszönhetően már Budapesten is válogathatsz a designer napszemüvegek széles kínálatából, kedvező áron. A népszerű márkák mellett olyan tervezők szemüvegei is megtalálhatók náluk, mint John Richmond, Tom Ford, Vivienne Westwood.
A napszemüvegek mellett különleges és egyedi övcsatok széles választéka is vár a legjobb árakon.

Szerezd be elsőként a legkülönlegesebb darabokat – amint teheted, ugorj be a VI. kerület, Révay utca 2. alatt található Foolhardy boltba, vagy nézz körül a www.foolhardy.hu weboldalon, ahol a különc övcsatok és eredeti napszemüvegek kínálata jelenleg is bővül.

Ajánljuk még:
h3. Foolhardy termékek a piactéren