De Puta Madre 69 blog

Ha szégyenlős vagy, ne ezt viseld!

Frissítve: 2008. nov. 24., 17:51 | Megtekintve: 6959

Bizarr csengésű márkanév, szókimondó, erotikát csöppet sem árnyaltan sugalló szövegek, vagány, dögös ruházat. Ha már viseled, akkor tudod miről beszélünk, ha még nem, de elég bevállalós vagy, akkor figyelj!

A De Puta Madre 69 név ismerősen csenghet, mivel már 2002 óta egyik kedvenc márkája az egyedi, feltűnő, néha vulgáris mintával és szöveggel ellátott felsők, kapucnis pulóverek, pólók, ingek és dzsekik kedvelőinek. A Vanity piacterén megnézheted a 2008-as őszi-téli kollekció darabjait.

A spanyol „de puta madre” átvitt értelmű jelentésében egy vulgáris kifejezés arra, ha valami nagyon jó. A márka atyja Ilan Fernandez, aki egy kolumbiai drogdíler és fegyverkereskedő volt, a börtönben töltött évei alatt kezdett pólókat tervezni. A spanyol rabok között óriási népszerűségnek örvendő, egyedi mintákkal és szlogenekkel ellátott ruhadarabokat Fernandez a szabadulása után elkezdte saját márkanév alatt forgalmazni, így született meg 2002-ben a De Puta Madre 69. Ma már a világ rengeteg országában, többek között Magyarországon is megtalálhatók márkaboltjaik és a hálózat egyre gyorsabban növekszik.

Az azóta tisztességes útra tért Fernandez szerint minden design üzenete az: „Ne kövess el semmilyen bűncselekményt, inkább viseld a pólóimat, így drogok használata nélkül is mindig a csúcson érzed majd magad”. Fernandez ma már a kábítószerek és a bűnözés ellen van, minden új kollekcióval saját érzéseit és gondolatait próbálja művészien kifejezni.

Ha egyéni vásárlóként érdeklődsz a márka iránt, a pécsi Új Forrás Üzletház vagy a Sopron Pláza egy-egy boltjában találkozhatsz a legújabb darabokkal, a kiskereskedőket pedig a pécsi De Puta Madre 69 bemutatóterem előzetes bejelentkezés után fogadja. Hamarosan Budapesten és Zalaegerszegen is nyílik két újabb márkaüzlet.

Ajánljuk még:

De Puta Madre 69 termékek a piactéren