Breaking: Japán divathét lemondva

Frissítve: 2011. márc. 18., 06:00 | Megtekintve: 2131

A kis szigetországon a világ szeme az elmúlt napokban, a katasztrófa, a nukleáris fenyegetettség és az áldozatok számának napi növekedése, arra sarkallta a szervezőket, hogy lemondják a közelgő divathetet.


Sok más esemény mellett a jövő héten induló japán divathét is törlődött a naptárból. A szervezők úgy találták a legjobbnak, hogy nem rendezik meg a divatvilág egyik fontos eseményét. Közleményükben elmondták, hogy a kialakult környezeti helyzet miatt sokan mondták le a részvételt és az energiaellátás akadozása is megnehezítheti a zökkenőmentes lebonyolítást.

A Zara weboldalán…

Természetesen a nukleáris helyzet és a kegyeleti okok sem voltak elhanyagolhatóak a döntés meghozatalánál. A Föld számos pontján indultak gyűjtő és mentőakciók, amelyek a rászorultakat hivatottak segíteni. Természetesen a divatvilág sem maradhat ki az összefogásból. A Zara, a Stradivarius és sok más márka oldalán megtalálhatjátok a logót, amelyre rákattintva a jótékonysági oldalon találjátok magatokat, ahol olvashattok, segíthettek a károsultakon.

We are thinking of Japan

…és a Pull and Bear weboldalán is ott a piros logo



Ajánljuk még


Kommentek

blur7 – 2011. márc. 22., 16:07

@beni Ez nem kérdés. A tavaly őszi katasztrófa után is segítettek nekünk.


beni – 2011. márc. 18., 13:24

jó a kezdeményezés, ez csak természetes, hogy segítsünk egymáson! kérdés, ők is segítenének-e nekünk hasonló esetben! mármint a japánok


sweet – 2011. márc. 18., 10:21

ez tetszik..