Pont úgy, mint a tévében?

Frissítve: 2008. ápr. 27., 16:25 | Megtekintve: 2927

Ha szeretnél úgy felöltözni, mintha épp most léptél volna ki a Született Feleségek vagy a Szex és New York forgatásáról, itt kell elkezdened!


Ha megtetszik az egyik Született Feleség ruhája, vagy a Szex és New York legutóbbi része alatt másra sem tudtál gondolni, mint hogy te is megvennéd Carrie legújabb cipőjét, itt a megoldás! A SeenOn.com naponta frissülő adatbázisa a sorozatokban és filmekben szereplő karakterek ruháinak. Bár ékszerek, használati tárgyak, kozmetikumok és lakberendezési cikkek is akadnak az adatbázisban, az oldalt elsősorban a képernyőn felbukkanó ruhák és cipők pontos másainak szentelték.

Az oldalon böngészhetünk sorozat szerint, olyan itthon jelenleg is futó műsorok között is, mint a Született Feleségek, A Grace Klinika, Szex és New York, Betty, a csúnya lány vagy a Bűbájos Boszorkák. Egy-egy sorozaton belül még a minket érdeklő epizódot is kiválaszthatjuk, majd átnézhetjük az abban a részben felbukkanó összes ruházati cikket és használati tárgyat. Választhatunk természetesen egy karaktert is, akinek összes sorozatbeli ruhadarabját kilistázhatjuk. Ha megtetszett az egyik bűbájos boszorka vagy valamelyik Jóbarátok lány stílusa, ez a legjobb oldal, ahol elkezdheted kiválogatni új ruhatárad darabjait.

Minden egyes terméknél megtalálható a forgalmazó webáruházára mutató link, amin keresztül megrendelhetjük a kiválasztott darabot (ha még kapható). Így egyszerűen utánozhatod akár a legapróbb részletekig kedvenc sorozat szereplőd külsejét, sőt, akár lakása berendezésének egy részét is megveheted. Ha pedig a külcsín már kifogástalan, akkor csak a sorozatokban felcsendülő zeneszámok hiányoznak a tökéletes atmoszférához, de a SeenOn.com-on azt is megtalálják az elkötelezett rajongók.

Ajánljuk még:
h3. Legújabb kiegészítők a piactéren



Ajánljuk még

Halott Kitty, sörgyűrű és hamburger cipő

Legyél a divatszakma sztárja!

Léteznek mások is: Vegyesfelvágott

USE ruhában a High School Musical sztárja

Átveri olvasóit a Glamour novemberi száma?

Kisbabák trendi rugdalózóban

A pólók titkos élete

Kutyadivat, bonbon táskák, Rihanna