Kisbabák trendi rugdalózóban

Frissítve: 2008. jan. 24., 11:02 | Megtekintve: 5430

Még egy csecsemő sem adhatja alább a legújabb kollekcióból származó, perui pamutból készült rugdalózónál.


Megérkezett a luxusbabák 2008-as tavaszi-nyári divatkollekciója! A Brianna Babywear elnevezésű családi vállalkozás 2003. februárjában indult útjára azzal a céllal, hogy csinos, elnyűhetetlen és minőségi ruhákat gyártson 2 év alatti babáknak. Az eltelt 5 év alatt nagyszabású ruházati vállalkozássá nőtték ki magukat, már számtalan kollekciót adtak ki a 0-8 éves korosztálynak és felnőtteknek is.

A luxus babaruházat igen speciális vevőkört célzó iparág, de a gyerekruhák várhatóan rövid élettartama nem tartja vissza a szülőket a vásárlástól. A Brianna kislány, kisfiú és uniszex kollekcióiban megtalálhatók rugdalózók, kétrészes darabok, csinos pelenka-takaró bugyik, ruhák, kimonók és pólók. Ráadásul a kiegészítők után vágyakozó kisdedek most már cipőt, előkét, sapkát vagy takarót is választhatnak.

A ruhákhoz felhasznált pima egy prémium minőségű, kasmír puhaságú anyag sokkal strapabíróbb a hétköznapi pamutnál és a nedvszívó képessége is jobb, így tökéletes a babaruhák gyártásához. A kizárólag természetes színező anyagokkal készült kollekció árairól a Brianna Babywear hivatalos oldalán tájékozódhat minden érdeklődő szülő.

Ajánljuk még:
h3. Gyermekruházati üzletek adatbázisunkban



Ajánljuk még

Kutyadivat, bonbon táskák, Rihanna

Pont úgy, mint a tévében?

Halott Kitty, sörgyűrű és hamburger cipő

A pólók titkos élete

Legyél a divatszakma sztárja!

Léteznek mások is: Vegyesfelvágott