Átveri olvasóit a Glamour novemberi száma?

Frissítve: 2009. okt. 29., 10:24 | Megtekintve: 3234

Ajándékot ígérnek, papírlapot kapunk helyette. Pofátlan sunyiság vagy a véletlenek játéka? Döntsd el te!


A comment:com leleplező cikkében fény derül arra, hogy a novemberi Glamour magazinból kilógó papíron nagy betűkkel ígért “ajándék táska” egyáltalán nem jár a megvásárolt példányhoz, ám ezt a fólia miatt a hiszékeny vásárló úgysem fogja látni.

A comment:com írja:

Képek: comment.blog.hu

“A novemberi Glamourt szokás szerint lefóliázva, termékmintával és reklámmal ducira tömve árulják, ezzel a kilógó kartonnal. Az AJÁNDÉK TÁSKA felirat persze már messziről ordít, de aki még mindig bízik az ajándék cuccok használhatóságában és minőségében és csak erre repül, az a csomag kibontása után jól pofára fog esni.

Az újságba illő karton ugyanis pont úgy lett kitalálva, hogy éppen ne látszódjon a lényeg: MINDEN ÚJ ELŐFIZETŐNKNEK! És ez nem véletlen, nem mondható hogy csak becsúszott a papír, amire ők korrektül ráírták hogy nem a csomag tartalmazza a táskát, mivel erre a fóliázás miatt képtelen is lenne. A második képen jól látszik ennek a bizonyítéka.

Ajándék táska - ha előfizetsz

Lehet azt mondani, hogy aki olyan hülye picsa, hogy csak az ajándékért vásárol meg valamit, az meg is érdemli, hiszen így is van de ez sunyi húzás volt."

Te mit gondolsz, ez véletlen ügyetlenség vagy szándékos félrevezetés volt a Glamour részéről?



Ajánljuk még

Az 5 legstílusosabb sztár 2008-ban

Kutyadivat, bonbon táskák, Rihanna


Kommentek

Fly – 2009. nov. 3., 18:32

A Hülye picsa kijelentés azért durva volt, igenis sokan a tök jó ajándékért vesszük meg a Glamúrt, mert maga a tartalom a Cosmo meg a Joy utánzata...de ettől még nem vagyunk hülye picsák...


narcisz30 – 2009. nov. 1., 22:44

anexmescaline
Te nem érted a lényeget! Itt nem a táska és a hasonló ajándékokról szól a történet, hanem a vásárlók megtévesztéséről. Különösen előnyös vásárlás hamis látszatának keltését jogszabály TILTJA!


anexmescalinehttp://wannabeamuse.tumblr.com– 2009. okt. 31., 17:35

aki csak a taska meg a hasonlo ajandekok miatt veszi meg, az meg is erdemli.
en nem erzem becsapottnak magam, amugysem szandekoztam olyan tomegtaskaval szaladgalni az utcan, amit mindenki azert hord, mert olcson hozzajuthatott a glamourban.


Kata – 2009. okt. 30., 23:26

Én megvettem és tényleg nem volt benne táska. Vissza is mentem az újságárushoz reklamálni, hogy biztos kilopta belőle, de NEM. Azt mondta nem is volt benne, átverés az egész. Soha többet nem veszek Glamúrt!!!


Kannuska =) – 2009. okt. 30., 11:41

szerintem sem volt fer mert sosem szoktak semmi ajándékot hozzádobni az újsághoz...csak szimplán az újság.....én már elég régóta veszem de kezd unalmassá válni..és nem is hirdetik meg a versenyeket csak már utána látom hogy volt ilyen is és milyen tuti cuccokat lehetett nyerni.. :-((( cup-cup...


narcisz30 – 2009. okt. 29., 12:42

Nekem ennyi is elég volt ahhoz, hogy ne vegyek több Glamourt. Szánalmas, kiábrándító húzás volt.


fatündér – 2009. okt. 29., 12:34

korcsi: Az a különbség hogy ajándék táska szokott lenni a Glamourhoz, autó meg nem. Ez olyan mintha a Happy Meal menü mellé mostantól játékot csak akkor kapnál ha 12 menüt veszel, de a reklám azt sugallná hogy még mindig mindegyikhez adnak.


korcsi – 2009. okt. 29., 12:25

MIÉRT? ha az lett volna ráírva h ajándék autó, akkor azt hinnéd az van benne? Ne legyetek már ennyire pöcsingerek


Lizzie – 2009. okt. 29., 11:55

lehet ugy csinalni naivan mintha elhinnenk h csak veletlen volt... vilagos h igy akarnak meg tobb peldanyt eladni... de szomoru h ilyen hulyenek neznek minket... a budos eletbe tobbe nem vennek glamourt ha ekkora atveres erne