Fashion Trend divatkiállítás

Frissítve: 2008. márc. 31., 15:47 | Megtekintve: 4398

Április 25. és 27. között rendezik meg a hazai divatvilág legnagyobb kiállítását a VAM Design Center-ben.


2008. április 25. és 27. között rendezik meg FASHION TREND néven a hazai divatvilág legnagyobb kiállítását a VAM Design Center-ben (1061 Bp. Király utca 26.).
A rendezvény a magyar divatszakma és szépségipar olyan közös bemutatója, kiállítása és workshopja lesz, amely eddig hiányzott a hazai palettáról. Mintául a milánói vagy párizsi divathét szolgál. A két és fél napos rendezvényre napi 2500-3000 látogatót várnak a szervezők.

Több mint 150 kiállító 3000 négyzetméteren mutatja be mindazt, ami a divattal és a szépséggel kapcsolatos: a szuper trendi szereléseken kívül lesz haj és smink bemutató, beauty tanácsadás, és persze divatbemutató is, méghozzá napi 7 alkalommal.

Aki pedig nem elégedett jelen külsejével, bátran jelentkezhet a „Legyél Te is Fashion Trendi” felhívásra. A Cosmopolitan stylist-jai garantáltan trendi formába hozzák azt a szerencsést, akit a jelentkezők közül kisorsolnak, ráadásul az átváltozott külsőt profi fotósok örökítik meg, amelyet aztán a Cosmo következő havi számában be is mutatnak!

A rendezvénynek helyet adó VAM Design korábbi eseményén készült kép.

Ajánljuk még:
h3. Fashion Trend kiállítás honlapja



Ajánljuk még

Fashion Trend először

Divatba hozzuk Magyarországot!

Fashion Trend - záró nap

Fashion Trend 2. nap

Fashion Awards Hungary 2008 gála

Magyar divatélet a London Fashion Weeken

Díjak, pletykák, divat - Fashion Awards Hungary 2010

B7 Fashion Night divatbemutató

A Nation & Fashion olasz divathétvégéje