B7 Fashion Night divatbemutató

Frissítve: 2009. júl. 27., 17:54 | Megtekintve: 7490

Rengeteg ruha, dögös modellek, pörgős zene, egy felejthetetlen divatbemutató és hajnalig tartó buli - röviden ez volt a B7 Fashion Night, de a hosszabb beszámolóban ennél sokkal érdekesebb részleteket árulunk el.


Aki erről lemarad, az bánni fogja! – hirdette a B Seven Fashion Night beharangozója, és elnézve a július 24.-én a B7 Club előtt kígyózó embertömeget, meg kellett állapítanunk, hogy ezt szerencsére rengetegen komolyan vették. Az este 8-ra kiírt nyitás időpontjában – ilyen rendezvényektől szokatlan módon – már tulajdonképpen megtelt a hely, aminek a rendezvény médiatámogatójaként a Vanity.hu stábja különösen örült.

“Remélem tudod, a welcome drink egy pohár italt jelent, nem pedig felszólítás, hogy Welcome, drink!” – figyelmeztette a bejáratnál kifüggesztett Vanity.hu feliratú molinó alatt állva a pasiját szigorú arccal egy miniruhás lány, ami nem kis derültséget váltott ki a körülöttük állókból. Szerencsére az a bizonyos egy pohár welcome-pezsgő éppen kitartott addig, míg az emberek a klub végében felállított kifutó mellé gyűltek és elkezdődött a divatbemutató.

Elsőként a Magyarországon most először bemutatott The Mountain pólói kerültek a modellekre, és már itt kiderült, hogy Bódi Sylvi dögös tanítványai mennyire kitesznek magukért – egészen profi beállásokat, jó ritmust és villámgyors tempót láthattunk tőlük. Az egyik pillanatban még tündéres pólóban lépkedő modell lány 30 másodperc múlva már az Ittierre Designer Outlet termékeiből válogatott összeállításban tűnt fel a kifutó végén, kifogástalan eleganciával, mintha órái lettek volna elkészülni.

Persze a nézőknek sem volt lehetősége unatkozni vagy akár egy pillanatra is félrenézni, Már Róbert stylist csodálatos munkát végzett, a stílusok és darabok lendületesen váltották egymást. A Reálszisztéma által hozott Calvin Klein farmer, fehérnemű és kiegészítő kollekciónak szóló tapsvihar még el sem ülhetett, mikor az első Bravissima fehérneműs lány belibbent a nézők közé. A pörgést a fantasztikusan összeválogatott zene is támogatta, az est házigazdája, Stef.DJ jóvoltából.

Két óra alatt annyiféle ruhát láthattunk, amit egy pláza teljes emeletének üzletkínálata is megirigyelhetne – az eddig említetteteken kívül voltak Fabriano Aranci darabok, a Bado elegáns öltönyei és férfi kiegészítői, Borgo cipők, zárásként pedig Léber Barbara alkalmi, báli és esküvői ruhái.

Amikor az utolsó modell is visszavonult a kifutó mögé és a leglelkesebbek is abbahagyták az egyébként nagyon megérdemelt tapsolást, elkezdődhetett az este második fele. A bulizós ruhájukba visszavedlett modellek elkeveredtek a nézőközönséggel, a zene táncképesebb ritmusokra váltott, a bárpultok környéke megtelt élettel.
Kétszer szakította meg (és emelte izgalmas magasságokba) nyereményjáték a hangulatot, ekkor mindenki előkapta belépéskor kapott tombolajegyét. A legszerencsésebb nyertes fődíjként egy HP notebookot vihetett haza, de az se panaszkodott különösebben, aki kozmetikai vagy ruházati csomagot, mobitelefont, wellness hotel belépőt vagy más értékes ajándékot kapott. Az ígéreteknek megfelelően végül pirkadatig tartott a party az év legváltozatosabb divatbemutatója után – a főszervező és ötletgazda Fixpont Médiát, a crank.hu információs és közösségi portál gazdáját hatalmas köszönet és elismerés illeti az esemény minden részletéért.

Az biztos, hogy a B Seven Fashion Night beharangozó szövegének írója a jövőbe látott. Aki erről az estéről lemaradt, az tényleg bánhatja!

A divatbemutatókról készült összes képet megnézheted a cikk folytatásában:





















































Ajánljuk még

A Nation & Fashion olasz divathétvégéje

Magyar divatélet a London Fashion Weeken

Újra Stylewalker Night éjjeli shopping túra

Díjak, pletykák, divat - Fashion Awards Hungary 2010

Fashion Trend divatkiállítás

Fashion Trend először

Fashion Trend 2. nap

Elindultak az őszi divathetek az Allee-ban!

Teltház az idei Marie Claire Fashion Days-en