Fashion Trend - záró nap

Frissítve: 2008. ápr. 28., 23:17 | Megtekintve: 1452

Tegnap éjfélkor véget ért az idei és egyben első Fashion Trend divatkiállítás és vásár. Az utolsó nap történéseiről adunk tájékoztatást.


Mint minden nap, most is déltől várták a vendégeket, de vasárnap csak 16 órától kezdődtek az izgalmas bemutatók. Először Marsi László haj show-ját tekinthették meg az érdeklődök, azután nagyon édes kismamaruhák vonultak fel a kifutón, egy nagyon tehetséges és ötletes csapatnak köszönhetően, akiknek a fantázianeve Waiting for You – találóan.

Ezután az est nagy részét a divatbemutatók és performance-ok töltötték ki, a tömeg is addigra gyűlt össze láthatóan. Olyan tervezők munkái mutatkoztak be mint pl.: Fufavi, Orosz Réka, Blue Paprika, Szakos Kriszta. Az est záró effektjeként jazz koncert szórakoztatta a közönségnek azt a részét, akik ilyen késői órán is kitartottak a rendezvény mellett.

Összességében egy igen színvonalas, programokban bővelkedő előadás sorozatot tekinthettünk meg a három nap során. Magyarországom ezidáig egyedülálló kezdeményezés teret adott olyan fiatal művészek számára, akik talán kevésbé ismertek hazánkban. Nagyon jó volt, hogy a szakma és a nagyközönség egyaránt részt vehetett ezen az igen sokrétű, színes rendezvényen. Reméljük lesz folytatása.



Ajánljuk még

Fashion Trend 2. nap

Fashion Trend először

Fashion Trend divatkiállítás

Budapest Fashion Nights

Új magyar divatnapok: Budapest Essential Looks

Fashion In Motion KREA divatbemutató 2016

A Nation & Fashion olasz divathétvégéje

A Temze fölötti párába vetített divatfilmet a Björn Borg

Cathy'S divatbemutató a siófoki Palace Clubban