Harc a ruhákért Spice Girls módra

Frissítve: 2008. márc. 11., 12:50 | Megtekintve: 1603

Újabb elszánt Spice Girl forral bosszút, és megpróbálja kiütni Victoria Beckhamet a divatvilág szorítójából.


Az egykori Spice Girls tagja, Melanie Brown – akit leopárdmintás korszakában Scary Spice néven is emlegettek – úgy döntött, nem hagyja meg az összes dicsőséget Posh Spice Victoriának, és saját divatmárkát hoz létre. Amikor Beckhamné hirtelen átnyergelt a divattervezésre, idő előtt véget vetve az együttes nosztalgia turnéjának, a lánycsapat tagjai azt állították, nem haragszanak rá. Mel B ezt most igyekszik megcáfolni, és elszánt versengésbe kezdett.

“Még korai szakaszában vagyunk a tervezgetésnek, de Melanie saját céget akar létrehozni. Sokkal jobb megoldásnak tartjuk ezt, mint összeállni már létező divatházakkal” – mondta el az énekesnő managere a sajtótájékoztatón.
Bár Mel B annak idején éppen extrém stílusával és különös ruhadarabjaival tűnt ki a csapatból, valószínűleg saját tervezésű kollekciói a jóval hétköznapibb ízlésű rajongókat célozzák majd meg.

Az igencsak akadozó szólókarrierjét az utóbbi években feladni látszó Mel B, és a saját ruhakollekcióját nemrég kiegészítőkkel bővítő Victoria között a hozzáértők szerint hamarosan ádáz harc bontakozik ki, úgyhogy kíváncsian várjuk a fejleményeket!

Ajánljuk még :
h3. Újdonságaink a piactéren



Ajánljuk még

9 sztár, akik divattervezői babérokra törnek

Britney Spears, mint divattervező

A márka, amiről még sosem hallottál

Jennifer Lopez perel

Akarsz úgy kinézni, mint Amy Winehouse?

Victoria Beckham ruhátlanul segít a rákbetegeknek

Sheryl Crow western életérzése

J.Lo szerint a harmadik a nyerő