Victoria Beckham ruhátlanul segít a rákbetegeknek

Frissítve: 2007. dec. 11., 12:00 | Megtekintve: 3394

Jótékonysági célból dobta le ruháit Marc Jacobs rákellenes kampányához Posh Spice, aki 2008-ban a tavaszi-nyári kollekció arca lesz.


Tavaly tetemes összeget sikerült gyűjteni Marc Jacobs rákellenes alapítványa számára a Julianne Moore, Dita Von Teese és Naomi Campbell képeivel díszített pólók árusításából. 2008-ban Victoria Beckham nem csak a divatház kampányainak arca lesz, de rá vár az a feladat is, hogy alulöltözöttségével segítsen a bőrrák kiskorú áldozatain.
A legendás Juergen Teller által készített sorozaton Victoria óriási bevásárlószatyrok és csomagolóanyagok közt lesz látható, ami a hírességek árucikké való lealacsonyítását szimbolizálja.

„Victoria beleegyezett, hogy leplezetlenül álljon a lencsék elé, és végig nagyon kitartóan tűrte a fotózás fárasztó nehézségeit” mondta el Marc Jacobs. „Remek humora és önkritikája van, azonnal megértette, mit és miért kell csinálnia.”
A reklámkampány 2008 tavaszán kerül majd a nagyközönség elé. Bár eleinte nem lelkesedett az ötletért, híreink szerint Victoria végül önzetlenül egyezett bele ruhái ledobásába, mikor megtudta, hogy ezzel egy gyermekeket sújtó betegség ellen is küzdhet, mivel ezek a képek a jótékonysági célokat szolgáló pólókon fognak szerepelni.

Ajánljuk még:
h3. Sztárhírek a Vanity blogon



Ajánljuk még

9 sztár, akik divattervezői babérokra törnek

Jennifer Lopez perel

Sheryl Crow western életérzése

Akarsz úgy kinézni, mint Amy Winehouse?

Harc a ruhákért Spice Girls módra

Britney Spears, mint divattervező

A márka, amiről még sosem hallottál

J.Lo szerint a harmadik a nyerő