The One termékajánló + termékajánló blog

"Ha tetszik, az árban megegyezünk!"

Frissítve: 2010. jan. 28., 08:00 | Megtekintve: 3338

Ilyen még nem volt: az Ittierre Designer Outlet nem csak javasolja, de kifejezetten kéri, hogy alkudj az áraikból, ha igazán megtetszett valamelyik darab! Neked mennyire jó a beszélőkéd?

Vesd be minden kreativitásodat és bájodat, az Ittierre Designer Outlet ugyanis díjazza a talpraesett vevőket! Alukodozz bátran, még van jópár darab, amiből választhatsz.

Olvass tovább »



Te elhiszed ezt az akciót?

Frissítve: 2010. jan. 8., 11:13 | Megtekintve: 4056

Versace karkötő 8.000 forintért, Cavalli szoknya 16.000-ért, más világmárkás darabok hasonló alacsony árakon? Ha nem hiszed, nézd meg a saját szemeddel!

Az Ittierre Designer Outlet megkezdte az őszi/téli kollekció kiárusítását – ennek köszönhetően most rengeteg világmárkás ruhát és kiegészítőt szerezhetsz be eredeti áruk töredékéért. Használd ki a kettőt fizetsz, hármat vihetsz akciót is!

Olvass tovább »


Lépj be a designer mennyországba!

Frissítve: 2009. okt. 30., 18:00 | Megtekintve: 4324

Az Ittierre Designer Outlet kínálata már bizonyított a Fashion Flavour divatbemutató kifutóján. Az üzletben most az új őszi-téli kollekció vár rád, még több fantasztikus designer darabbal!

Megérkezett a 2009 őszi-téli kollekció az Ittierre Designer Outletbe, ahonnan a neves tervezők munkáját dícsérő, máshonnan szinte beszerezhetetlen ruhadarabok rajongói öltöznek. Nem létezik olyan nő vagy férfi, aki a Fashion Flavour rendezvényen óriási sikert aratott kínálat hidegebb időre tervezett darabjai közt ne találna stílusához és alkatához illő cuccokat.

Olvass tovább »



Meg tudod fejteni az időkódot?

Frissítve: 2009. okt. 19., 09:41 | Megtekintve: 5919

A bináris órák számlapjának kódját csak egyszer kell megfejtened, hogy mindig tudd az időt - mások viszont lenyűgözve nézik majd a stílusos óracsodát!

Egy egész világot meghódító jelenség érkezett meg végre Magyarországra! A The One óramárkát futurisztikus designja és a bináris számrendszerre alapuló számlapja teszi utánozhatatlanná.

Olvass tovább »