Puma kollekció + termékajánló + termékajánló blog

A jövővel versenyez a Puma motorsport kollekció

Frissítve: 2009. szept. 8., 12:51 | Megtekintve: 11959

Forma 1 versenyzők számára kifejlesztett, friss trendeknek megfelelő darabok kiadásával ünnepli a Puma a motorsportban eltöltött 10 évét.

A Puma jelentős mérföldkőhöz érkezett: idén 10 éve, hogy vezető szerepet tölt be az autó- és motorsport kategóriában. Az évforduló tiszteletére bemutatja a PUMA Motorsport 10th Anniversary elnevezésű ruha, cipő és kiegészítő kollekcióját, amely a pályára jellemző technikai teljesítményt a pályán kívüli divatviselettel ötvözi.

Olvass tovább »



Puma kollekció a Pekingi Olimpiára

Frissítve: 2008. júl. 30., 17:58 | Megtekintve: 5077

Ösztöndíjas divattervezők alkották a hamarosan nálunk is kapható luxus kiegészítőket, melyeket a Puma sportolói a 2008-as olimpián fognak viselni.

Az idei olimpián a Puma olyan sportolókat szponzorál, akik a világ legtehetségesebbjei között vannak. A Central St. Martins hallgatói kapták a feladatot, hogy luxus-kiegészítőket tervezzenek a Puma új sprintcipőjéhez, az USAN-hoz – a terméken megjelenik a nyolcsávos Puma Runway grafika, a 2008 őszi-téli szezon jellegzetessége. A fődíjat a másodéves George Omerod érdemelte ki, az általa tervezet darabokat a Puma sportolói is hordják majd a pekingi olimpián.

„A fiatal tehetségek támogatása fontos célkitűzésünk. A hallgatók alkotásai egyedi divatelemmel gazdagítják a Runway kampányt és hozzájárulnak a márka részvételéhez az augusztusi olimpián” – mondta Jochen Zeitz elnök-vezérigazgató.

A képen többek között a győztes George Omerod által tervezett „Éremtáska” látható, amely ezüst és bronz színben is kapható. A nyertes kiegészítők 2008 augusztusától kaphatóak a Fashion Streeten (V. kerület Deák Ferenc utca 19) található márkaboltban.

Ajánljuk még:

További Puma cikkek a blogon