Wellensteyn Márkabolt és Márkaképviselet - Pannónia utca blog

Extrém és vagány cuccok a Wellensteyn nyári kollekciójából

Frissítve: 2009. ápr. 29., 14:38 | Megtekintve: 9502

Ha eddig csak a verhetetlenül meleg kabátok jutottak eszedbe a Wellensteyn név hallatán, épp itt az ideje megismerned a márka tavaszi-nyári termékeit is!

A szabadtéri sportok és hétköznapokon is hordható, jó minőségű ruhák, kiegészítők rajongói minden évszakban megtalálják a tökéletes darabokat a Wellensteyn-nél. Az új kollekcióban minden megvan, amire a nyári ruhatáradban szükség lehet.

Ha a télen szuperül bevált Wellensteyn kabátod kényelmét és stílusát a meleg időben sem szeretnéd nélkülözni, a nyáresti bulikra, szabadtéri rendezvényekre válassz egy könnyű dzsekit vagy vékony kabátot. A Vanity szerkesztősége is hordja a Wellensteyn darabokat, így tapasztalatból mondjuk, hogy nem csak a kemény télben bizonyítanak a Wellensteyn specialitásának számító dzsekik és kabátok.

MoneySafe öv belsején zipzáras tartóval:

Ha extravagáns kiegészítőkre vágysz, szintén nem kell csalódnod. Az övek közt férfiak és nők is találnak eredeti kígyóbőrből vagy texasi bikaszőrből készült Lonhorn modelleket, a különleges MoneySafe öv belső részén található zsebben pedig utazáskor, bulizáskor is kényelmesen és biztonságosan rejthetsz el kisebb holmikat vagy pénzt.

A napszemüvegek és baseball sapkák a vakító napsütésben mindenki ruhatárának elengedhetetlen kellékei, de a Wellensteyn top minőségű termékeibe nem botlunk bele minden utcasarkon. A csuklóvédőnek kinéző óra Wellensteyn logót formázó számlapjával például igazi kuriózum.

Nézz be a Pannónia utcai Wellensteyn márkaboltba, ahol válogathatsz a tavaszi-nyári kollekcióból vagy ha az ország egy távolabbi pontján laksz, rendelj a webáruházon keresztül.

Nézd meg a Wellensteyn kollekciót a divatkatalógusban!



Extrém hidegben sem fáznak a magyar sportolók

Frissítve: 2009. febr. 16., 17:48 | Megtekintve: 3337

A főiskolások és egyetemisták téli világjátékának magyar indulóit idén a Wellensteyn öltözteti profi és meleg sportruházatba.

A Téli Unversiadén Magyarországot képviselő delegációt idén a trendi utcai kabátok mellett extrém hideg időre, sportolásra is alkalmas ruházatot gyártó Wellensteyn támogatja. A formaruhát – melyet az indulók a verseny hivatalos eseményein, többek között a megnyitón is fognak viselni – a Wellensteyn ajánlotta fel a versenyzőknek, támogatva ezzel a magyar diáksportot a 2009-es világjátékok során.

A kiutazó csapat február 18-tól 28-ig versenyez a 2009-es Téli Universiadén. A Kínában, az éves hó- és jégfesztiváljáról elhíresült Harbin városban rendezendő eseményen alpesi síben, hódeszkában és műkorcsolyában lesznek magyar indulók.

Ajánljuk még:

Wellensteyn kollekció a piactéren


Márciusig tartó leárazások a Wellensteyn-nél

Frissítve: 2009. jan. 23., 20:20 | Megtekintve: 14593

A Wellensteyn tudja, mekkora kincs a hideg időben egy valóban meleg, emellett igazán trendi kabát, ezért most kollekciójuk minden darabjának árát 20-30%-al csökkentették.

Az idei kemény télben nagy szükségünk volt a Wellensteyn csinos és divatos, mégis tökéletesen meleg télikabátjaira. Akár olyan darabot szeretnél, amit a nagy fagyok visszatérésekor viselhetsz, akár a kora tavaszi hűvös, esős időre készülve keresel vékonyabb, víz és szélálló kabátot, a Wellensteyn széles kínálatában most nagy kedvezménnyel találhatsz rá a legjobbra.

Március közepéig tartó akciójuk keretében a Wellensteyn minden terméke jelentős árengedménnyel kapható. A legtöbb darab 20%-al olcsóbb, egyes modellek árát pedig 30%-al is csökkentették. Ha nem akarsz a divat érdekében lemondani egy jó meleg kabát kényelméről, itt a legjobb alkalom, hogy kedvező áron szerezd be új téli- vagy tavaszi kabátodat. A piactéren megnézheted a kollekció egy részét az új, akciós árakkal együtt.

A Wellensteyn márkaboltot a XIII. kerületben találod, a Pannónia utca 15-17-ben, közel a Vígszínházhoz. Az üzlet a hét minden napján délelőtt 11-től este 7-ig várja a vásárlókat.

Ajánljuk még:

Wellensteyn kollekció a piactéren



Madonna is ezt a télikabátot viseli

Frissítve: 2008. dec. 5., 19:07 | Megtekintve: 6735

Ha eddig a trendi külső kedvéért egész télen egy divatos, de vékony kabátban fagyoskodtál, akkor eljött a te időd! A Wellensteyn újonnan nyílt márkaboltjában csinos és elképesztően meleg télikabátok várnak rád.

Az egyre fagyosabb téli napok beálltával a tökéletesen meleg ruha viselése sokszor egyenlő a csinos, trendi külsőről való lemondással. Ám most örömmel jelentjük, hogy szerencsére mi megtaláltuk a megoldást a világhírű, prémium kategóriás kabátokat kínáló Wellensteyn nemrég megnyílt, első budapesti márkaboltjában. Kabátjaik egyedi, olykor extravagáns megjelenése mellett a legfontosabb tényező, hogy még a legdermesztőbb hidegben is melegen tartják viselőjüket.

A Wellensteyn név tőlünk nyugatabbra már régóta jól ismert, a divatkedvelők és a hírességek körében egyaránt. Azt bizonyítva, hogy a sztárok is szeretnek melegen, de csinosan öltözni, Madonna és ex-férje, Guy Ritchie nemrég felkérte a cég tervezőjét, hogy készítsen számukra egyedi Wellensteyn kabátot.

A nemrég megnyílt pannónia utcai márkabolt hatalmas választékában biztosan megtalálod a stílusodnak leginkább megfelelő kabátot. Amennyiben a Wellensteyn nemzetközi katalógusából választasz egy olyan darabot, mely itthon éppen nincs raktáron, azt az üzlet két héten belül beszerzi neked.
A boltban nem csak a színek, stílusok és anyagok széles skálája, de különösen nagy méretválaszték is vár. A kisgyermekekre tervezett ruháktól kezdve (a legkisebb méret 92-es, kb. 4 éves gyereknek) egészen az 5XL-es darabokig mindenki talál stílusának és testalkatának megfelelő kabátot.

Nem kell hegymászónak lenned ahhoz, hogy megszeresd az új kollekciót, bár egy divatos Wellensteyn kabátban akár alpesi túrára is indulhatnál. A márka immár 30 éve gyárt szélsőséges időjárással találkozó sportolók, hegymászók, túrázók, golfozók, vadászok és lovas sportot űzők számára különlegesen meleg és strapabíró ruházatot.

Amennyiben neked is fontos, hogy idén télen divatos, egyedi és trendi legyél anélkül, hogy fáznod kelljen, látogass el a Pannónia utca 15-17. alatt található Wellensteyn üzletbe és nézz körbe – biztosan megtalálod álmaid kabátját!

Ajánljuk még:

Wellensteyn kollekció a piactéren