New Yorker - Westend blog

Böngésszetek a Vanity-n a New Yorker tavaszi kollekciójából!

Frissítve: 2011. febr. 24., 06:00 | Megtekintve: 12828

Gőzerővel készül mindenki a tavaszra és a nyárra, ezzel mi sem vagyunk másképpen, folyamatosan töltjük fel a legújabb darabokat a Vanityre. A német márka, a New Yorker teljes kollekcióját már megtalálhatjátok nálunk, úgyhogy hajrá, jó böngészést!

A New Yorker 2011-es tavaszi-nyári kampánya sok szépet és jót ígér. A rengeteg szebbnél szebb darabot elnézve bőven lesz miből válogatni nőknek és férfiaknak egyaránt. A női Amisu, a férfi Smog, a sportos Fishbone és a szexi Censored márka kollekciói mind-mind észbontóan csábítóak. A tavasz előrevetíti a nyarat is, így már válogathatunk a Censored csodaszép fürdőruhái közül is.

New Yorker Amisu-nőknek

A teljes Amisu kollekciót nézd meg itt!

Olvass tovább »



Macskák és medúzák a New Yorkerben

Frissítve: 2009. márc. 17., 10:31 | Megtekintve: 14837

Fantasztikus sikert aratott Jim Avignon, a "new pop art" generáció egyik úttörője első New Yorker kollekciójával. Most itt a második felvonás: új Jim Avignon darabok kizárólag a New Yorkerben!

Ez alkalommal a művész nem csupán hétköznapi pólókat, kapucnis pulcsikat változtat át egyedi alkotásokká, hanem kreativitását szabadon engedve új design-t kölcsönöz a nadrágoknak, topoknak, táskáknak, sapkáknak, öveknek és cipőknek.

A művész jól ismert, játékos részletekben gazdag figurái megtalálták helyüket a New Yorker trendi stílusában. Ezúttal nem csak robotok, macskák és absztrakt alakzatok fickándoznak majd a ruhákon – Jim Avignon most kalózokat, medúzákat és sok hasonló figurát álmodott meg a divatőrültek számára.

A színes kollekció azokon a fiatalokon is segít, akiknek tényleg több vidámságra van szükségük. A bevételek egy részét olyan szervezetekhez juttatják el, akik hátrányos helyzetű fiatalok életét teszik boldogabbá. Ilyen az igazán stílusos társadalmi felelősségvállalás!

A második Jim Avignon kollekció február közepétől országszerte kapható minden New Yorker üzletben. A láncolat most már 22 boltból áll, mivel nemrég megnyílt a legújabb New Yorker a nagykanizsai Stop.Shop-ban.

Ajánljuk még:

Jim Avignon kollekció a piactéren