MrSale - Weiner Leó utca blog

Eredményhirdetés: A MrSale játék nyertesei

Frissítve: 2010. aug. 17., 05:00 | Megtekintve: 1749

A MrSale regisztrációs nyereményjátéka lezárult, a sorsolás végeztével eláruljuk a szerencsés nyertesek nevét. Nézd meg, köztük vagy-e!

A MRSALE Öltönyüzlet nyereményjátéka lezárult. A sorsoláson a 3 db, egyenként 5.000 Ft-os MRSALE vásárlási utalványt a következők nyerték:

Olvass tovább »



Milyen egy látogatás a Mr Sale-nél?

Frissítve: 2010. júl. 16., 06:00 | Megtekintve: 2707

Sokszor olvastad már a Mr Sale-t dícsérő véleményeket, de kicsit még mindig visszatart az, hogy pontosan nem tudod, mire számíthatsz? Most átélheted pontról-pontra, milyen élmény betérni az üzletbe!

Attól a pillanattól kezdve, hogy benyitsz a Mr Sale üzletének ajtaján, a kínálat böngészésén át egészen a pénztártól való elégedett távozásig ugyanilyen lesz a vásárlási élményed, mint amit ezen a videón láthatsz. Ugye ezt élőben is ki akarod próbálni?

Olvass tovább »


Az árukommandó akcióba lépett!

Frissítve: 2010. ápr. 22., 05:01 | Megtekintve: 2315

Mint egy régi törzsvevőtől megtudtuk, a MrSale regisztrált partnerei folyamatosan olyan akciókban és kiárusításokban vehetnek részt, amiről az utca embere sohasem értesül. Mi is az árukommandó?

A MrSale legvéresebb kezű tagjai összeálltak és megalakították az árukommandót. Feladatuk, hogy likvidálják a felesleges árukészletet, a cél érdekében hihetetlen alacsony árakon adják a szóban forgó darabokat.

Olvass tovább »