Ittierre Designer Outlet Webáruház blog

Ahol nyáron mindig nyár van!

Frissítve: 2011. aug. 2., 17:57 | Megtekintve: 3087

Legyen az évszaknak megfelelő kánikula, vagy az évszaktól eltérő időjárás, a PEARL Fashion Designer Outletben mindig az aktuális cuccokat vásárolhatod meg. Ráadásul most akciók is várnak!

A PEARL Fashion Designer Outletben jelenleg a nyár tombol, aminek ékes bizonyítéka az ennek megfelelő, hatalmas és folyamatosan változó árukészlet. A leghíresebb divattervezők ruhái-, cipői-, táskái- és egyéb extravagáns kiegészítőiben élvezheted a szikrázó napsütés vagy akár a nyári zápor életörömöt adó hatásait.

Cavalli cipő 49.900.- helyett 34.900.-

Hogy minél több ilyen egyedi cuccban tudj tündökölni, akár hétköznapokon a munkahelyeden, akár egy hétvégi esti kerti partyn, esetleg nyaraláskor a tengerparton, most a legtöbb modellt 30%-os árengedménnyel kínáljuk, de egyes daraboknál, akár 40-50% kedvezményt is kaphatsz!

Olvass tovább »



Minimum 30% kedvezménnyel stílust is vehetsz!

Frissítve: 2010. júl. 17., 05:00 | Megtekintve: 2950

Azt mondják, divatos holmikat bárhol vásárolhatsz, de stílust és egyediséget nem. Vagy mégis létezik egy hely, ahol azt is megkapod?

Az Ittierre Designer Outletben csupa olyan darabot találsz, ami már önmagában is olyan egyedi stílust és olasz igényességet képvisel, amivel kitűnsz a tömegből. Bármit választasz, nem nyúlhatsz mellé!

Olvass tovább »


Ittierre Gazdaságpolitika a 2010-es divatévben

Frissítve: 2010. máj. 2., 05:00 | Megtekintve: 2120

A legfrissebb kollekciónak sikerült 2/3-os többséget szereznie az Ittierre Designer Outlet üzletében! Ismerd meg a tavaszi-nyári szezon kiválasztott darabjait.

A trend hangja egyöntetűen megválasztotta a 2010-es tavasz/nyár vezető modelljeit. Bár a döntés nehéz volt a rengeteg jó holmi között, a legtöbben mégis az Ittierre új kollekciója mellett teszik le voksukat.

Olvass tovább »



Ahonnan LL Junior és más sztárok öltöznek

Frissítve: 2010. ápr. 17., 04:00 | Megtekintve: 3594

Megérkezett a legfrissebb tavaszi fuvallat az Ittierre polcaira, ráadásul a sztárok is felfedezték maguknak a boltot! Sietned kell, de talán még sikerül elkapkodnod a legjobb darabokat Kustánczi Lia vagy LL Junior elől.

Megérkezett a friss tavaszi/nyári kollekció az Ittierre Designer Outlet-be! Extravagáns, egyedi és konzervatív modellekkel egyaránt talákozhatunk, a kínálat most is színes, változatos, trendi… A vásárlók köre pedig egyre bővül, már a sztárok is rászoktak a hetente bővülő készlet böngészésére!

Olvass tovább »


Udvaribolond árért királyi designer öltözet!

Frissítve: 2010. márc. 4., 07:00 | Megtekintve: 2926

Úgy tűnik megőrültek az Ittierre Designer Outlet tulajdonosai, hiszen 10.000 Ft-ért osztogatják a legnagyobb divatházak kollekcióit! Te láttál már ilyet?

Az Ittierre Designer Outlet legújabb akcióját legegyszerűbben, túlzások nélkül így tudjuk jellemezni: Hihetetlen! Egyedüli! Kihagyhatatlan!

Olvass tovább »


"Ha tetszik, az árban megegyezünk!"

Frissítve: 2010. jan. 28., 08:00 | Megtekintve: 3338

Ilyen még nem volt: az Ittierre Designer Outlet nem csak javasolja, de kifejezetten kéri, hogy alkudj az áraikból, ha igazán megtetszett valamelyik darab! Neked mennyire jó a beszélőkéd?

Vesd be minden kreativitásodat és bájodat, az Ittierre Designer Outlet ugyanis díjazza a talpraesett vevőket! Alukodozz bátran, még van jópár darab, amiből választhatsz.

Olvass tovább »


Te elhiszed ezt az akciót?

Frissítve: 2010. jan. 8., 11:13 | Megtekintve: 4056

Versace karkötő 8.000 forintért, Cavalli szoknya 16.000-ért, más világmárkás darabok hasonló alacsony árakon? Ha nem hiszed, nézd meg a saját szemeddel!

Az Ittierre Designer Outlet megkezdte az őszi/téli kollekció kiárusítását – ennek köszönhetően most rengeteg világmárkás ruhát és kiegészítőt szerezhetsz be eredeti áruk töredékéért. Használd ki a kettőt fizetsz, hármat vihetsz akciót is!

Olvass tovább »


Vanity Adventi Naptár: 11. nap

Frissítve: 2009. dec. 11., 08:00 | Megtekintve: 2167

Látszik, hogy egyre közelebb érünk a karácsonyi ajándékozás időpontjához, mert mai meglepetésünk mellé még egy extra ajándék is jár!

Nézd meg, mit rejt a mai meglepetés csomag!

Olvass tovább »


A stílusnál nincs jobb ajándék!

Frissítve: 2009. dec. 8., 15:48 | Megtekintve: 4606

Az ünnepi készülődés részeként ne csak arra gondolj, te kinek adsz ajándékot, hanem hogy kitől kapsz majd? Az Ittierre Designer Outlet például biztosan megajándékoz!

Friss és különleges ünnepi kínálattal és karácsonyi ajándékkal várja a betérőket az Ittierre Designer Outlet!

Olvass tovább »


Lépj be a designer mennyországba!

Frissítve: 2009. okt. 30., 18:00 | Megtekintve: 4324

Az Ittierre Designer Outlet kínálata már bizonyított a Fashion Flavour divatbemutató kifutóján. Az üzletben most az új őszi-téli kollekció vár rád, még több fantasztikus designer darabbal!

Megérkezett a 2009 őszi-téli kollekció az Ittierre Designer Outletbe, ahonnan a neves tervezők munkáját dícsérő, máshonnan szinte beszerezhetetlen ruhadarabok rajongói öltöznek. Nem létezik olyan nő vagy férfi, aki a Fashion Flavour rendezvényen óriási sikert aratott kínálat hidegebb időre tervezett darabjai közt ne találna stílusához és alkatához illő cuccokat.

Olvass tovább »