H&M - Árkád Budapest blog

Lopott pillantás a 2008-as tavaszi biodivatra

Frissítve: 2007. dec. 27., 15:00 | Megtekintve: 12854

Nincs több unalmas és egyhangú „zöld” ruha, környezetvédők számára természetes anyagokból készít vadiúj kollekciót a H&M.

Már 2004-ben elsöprő sikert aratott a H&M zöld kollekciója a természetes anyagokat kedvelők körében. Néhány hónappal később, az őszi megjelenések idejére kibővítették az eredeti választékot, így férfiak és nők egyaránt feltölthették szekrényeiket a kizárólag organikus szövetekből készült modellekkel.

2008. márciusában, viszont az eddigieket is felül múló, trendibb és érdekesebb kollekció várható a H&M-ben, ami – minden bizonnyal – túlszárnyalja a Földünket aktívan óvó vásárlók várakozásait. Mivel az organikus gyapjúból készült viselet általában messze elmarad az aktuális trendektől, a környezetvédőknek régen nem jutott más, mint választani a divat és a naturális öltözködés között.

A kollekció néhány darabjára vethetünk már most is egy exkluzív pillantást a Nitrolicious blogon, ahova a szupertitkos bioruhákról rengeteg kép került fel. A tavaszi újdonságai közt nők, férfiak, gyerekek és várandós kismamák számára ruha, nadrág, pizsama, szoknya, ing, alsónemű, tunika, pulóver és számtalan egyéb kiegészítő lesz elérhető. Minden egyes bioholmi speciális árcédulával rendelkezik majd, a könnyebb felismerhetőség kedvéért.

Ajánljuk még:
h3. Nitrolicious divatblog

H&M a piactéren



A Marimekko és a H&M szerelemgyermeke

Frissítve: 2007. nov. 30., 11:32 | Megtekintve: 9547

2008. áprilisában születik meg az az új retro kollekció, amely egy vitamin injekció erejével frissíti fel a jövő évi tavaszi-nyári H&M divatot.

Két ennyire különböző irányzat fúziójából biztosan valami különlegesség fog kisülni, aminek a retro kedvelők örülhetnek jövő tavasszal. A H&M idei, vagyis 2007-es őszi-téli limitált kollekcióját Roberto Cavalli szakértelmére bízta, ám a bombasztikus siker után máris teljesen más vizekre evez.

A Marimekko finn ruházati céggel szövetkezve 50 darabos kollekciót dobnak piacra 2008-ban, amelyben a női és gyermek tunikák, szoknyák, kalapok mellett a férfiak is találhatnak maguknak tavaszi-nyári ruhákat és egyéb kiegészítőket. Mivel a Marimekko specialitása az 50-es és 70-es évek közötti trend életben tartása, most is főleg bő és kényelmes, virágmintás, élénk színekben pompázó, retro stílusú darabokra számíthatunk. A H&M fő divattervezője szerint a kollekció olyan lesz „akár egy vitamin injekció”.

A Marimekko egy elsősorban textilipari termékeket, szöveteket gyártó finn cég, akik idén több amerikai márkaboltot is nyitottak. Élénk, retro hangulatú mintáikról híresültek el, és bár ruháikat Jacqueline Kennedy tette ismertté, első számú profiljuk mégis a textiláruk, háztartási és lakberendezési kellékek, divat- és otthoni kiegészítők, szövetek forgalmazása. Választékukat megnézheted a Marimekko hivatalos oldalán.

Ajánljuk még:
h3. H&M oldal a Vanity-n