Dynamic Sport - Nike Bolt - Pólus Center blog

Csinálj helyet még egy Nike cuccnak a szekrényben!

Frissítve: 2010. márc. 2., 08:00 | Megtekintve: 3836

Kezdd a tavaszt új ruhatárral! Március elsejével indult a Dynamic Sport Nike legújabb akciója, aminek keretében plusz egy darabot vihetsz haza a legjobb termékeik közül.

A Dynamic Sport segít neked, hogy +1 új Nike cuccal frissítsd fel tavaszi ruhatárad! Az akció részleteiért kattints – három üzletben két fajta ajándék vár rád a készlet erejéig!

Olvass tovább »



Szeretsz ajándékot kapni?

Frissítve: 2009. dec. 4., 14:57 | Megtekintve: 2897

Akkor gyere és nézd meg ezeket a karácsonyi akciókat, mert decemberben meglepetések várnak rád több Nike üzletben is!

Ugye szeretsz ajándékot kapni? Most akár egy 10 000 Ft értékű Nike holmival vagy szuper pólóval lepnek meg Téged a következő üzletekben:

Olvass tovább »


Trendi átváltozás a NIKE-val!

Frissítve: 2009. máj. 4., 20:46 | Megtekintve: 3234

Lányok figyelem! Nem kell tovább várni a Jó tündérre! Májusban a Dynamic Sport - Nike stylistja segítségével lecserélheted nyári ruhatáradat!

Jelentkezz! Küldj be magadról egy egészalakos fényképet, melyen kedvenc nyári Nike cuccaidban szerepelsz! Mutasd be magad röviden, valamint írd meg nekünk, hogy miért lenne jó, ha nyáron új trendi cuccokban flangálhatnál!

A jelentkezők közül kisorsolt szerencsést a Nike stylistja öltözködési tanácsokkal látja el és egy trendi nyári szett összeállításában lesz a segítségére. Az összeállítást 25000 Ft-ig a Dynamic Sport adja ajándékba! (Természetesen a stylist segíti a további ruhadarabok kiválasztását is.)

A kisorsolt szerencsés jelentkező átváltozását bemutatják a Dynamic Sport következő hírlevelében. Addig is nézz szét a Dynamic Sport boltokban!

Jelentkezni 2009. május 15-ig lehet a levelek@dynamicsport.hu e-mail címen!

A játék szabályzatát megtalálod a Dynamic Sport oldalán.

Nézd meg a Nike Dynamic Sport kollekciót a divatkatalógusban!