DISCOPOLO - Budapest, V. kerület blog

Partiarcoknak kötelező: diszkó pólóóóóóóóóó!

Frissítve: 2009. ápr. 22., 15:44 | Megtekintve: 5820

Figyelem! Itt egy atomgiga újdonság partiarcoknak, amivel még a villódzó fényekkel, tomboló tömeggel, hangzavarral teli buli közepén is magadra vonhatod a figyelmet! Be kell szerezned egyet, ha mindened a buli, imádod a lüktető zenét és te vagy a király!

A disco póló láz már a sztárokat is utolérte, a vagány cuccokat viselő celebeket a Fókusz is bemutatta, a Vacsoracsata egyik adásában pedig láthattuk, hogy milyen jól szórakozik disco pólóban Tahi Tóth László, Gáspár Bea, Katus Attila, Nick Árpád és Peller Mariann. De rajtuk kívül is rengeteg celeb viseli büszkén disco pólóját. Olyan ismert arcokat láthatsz az éjszakában diszkógömbként villogni, mint a Popdarálóból ismert Bűdi Szilárd, az Animal Cannibals tagjai, Kiszel Tünde és Donatellácska, Kinter Oszkár, Kótai Misi, Kovács Áron, Viva Zola, Dj Revolution és számtalan más neves magyar DJ.

Kótai Misi, Kovács Áron

Hogy mi a titka a disco pólók dübörgő népszerűségének? Akár trance, house vagy bármi más szól a háttérben, a póló mintája mindig a zene ütemére villog, így te is egyszemélyes diszkó lehetsz. Többféle színű hangszínszabályozók, vicsorgó halloween tök, bulizós csajszi, cannabis levél vagy Hungary felirat – választani könnyű, a kérdés az, elég vagány vagy-e, hogy saját mellkasoddal vigyél diszkófényeket az éjszakába?

Az Animal Cannibals és Dj Revolution

A póló mellrészébe épített, vékony, szinte törhetetlen panelen villogó minták kétféle séma szerint működnek. Az első típus előre be van állítva, bekapcsoláskor fix program szerint mozog. Az EQ jelzéssel ellátott pólók viszont érzékelik a zene ütemét és erősségét, így arra reagálva villannak fel a fények. Új elemekkel a pólók 10-12 óra üzemidőt biztosítanak, ami még egy vadabb buli esetében is elegendő időt jelent – persze az elszánt partiarcok pótelemekkel felszerelkezve akármennyi ideig villoghatnak.

Bűdi Szilárd, Kinter Oszkár

Ha a következő bulira már te is disco pólóban akarsz menni, nézz be minél hamarabb a DISCOPOLO üzletbe vagy a webáruházba, hogy máris tiéd lehessen ruhatárad legkirályabb parti cucca! A DISCOPOLO bolt már maga is olyan, mint egy szórakozóhely, ahol buli hangulatban, zene és diszkófények közt böngészheted át az egész választékot.

Vásárlások éjszakája, nyeremények és buli

A múzeumok, mozifanatikusok, fürdők és a reklámzabálók után itt a Vásárlások éjszakája! Május 8.-án pénteken a szokásos délelőtt 11 órai nyitás után nem zár be este 7-kor a DISCOPOLO üzlet, hanem meghosszabított nyitvatartással másnap reggel 6-ig vár mindenkit, ezen idő alatt pedig minden termékre 25% kedvezmény érvényes.

Ha még nem regisztráltál a discopolo.hu oldalon, tedd meg azonnal! Augusztus 31.-ig hetente nyerhetsz parti kiegészítőket és disco pólókat. A játék végén titkos meglepetés fõnyereményt sorsolnak ki, melyről a szervezők annyit árultak el, hogy értéke több, mint 200.000 Ft.

Amint szerencsés birtokosa vagy egy disco pólónak, vedd fel és irány az éjszaka! A buli alatt készült képeket küldd el az info@discopolo.hu címre, így felkerülnek az oldal galériájába, a legjobb képeiddel pedig díjakat is nyerhetsz.

Nézd meg a DISCOPOLO kínálatát a divatkatalógusban!


Katus Attila, Nick Árpád, Peller Mariann, Gáspár Bea és Tahi Tóth László a Vacsoracsatában

Kiszel Tünde és Donatellácska a DISCOPOLO üzletben