Divatfotózás bárhol, bármikor

Frissítve: 2008. jan. 27., 14:00 | Megtekintve: 2128

A Canon 2008-as gépeivel csodás képeket készíthetsz akár az utcán szembe jövő, stílusos összeállításról, vagy egy kirakatban megpillantott kollekcióról is.


Ha igazán stílusos fényképezőgépre vágysz, ne hagyd ki a Canon új, digitális kompakt gépeit, amelyekkel akár a saját ruhatáradról készített képek is a divatmagazinok fotóihoz hasonlóan sikerülnek. Tavaly a Harper’s Bazaar-al összefogva a Canon pályázatot hirdetett a legjobb amatőr divatfotósoknak, és azóta is igyekszik a divatvilágot támogatni legújabb fejlesztéseivel .

A 8,0 megapixeles Digital IXUS 80 IS külsejében igazodik az évszakokhoz, így ha te is szeretsz télen-nyáron az időjáráshoz illő színeket viselni, ez a gép elengedhetetlen kiegészítőd lehet. A Classic Silver, Caramel, Chocolate és Candy Pink színekben is kapható, alumínium borítású váz könnyű és elegáns, a beépített 2,5”-es PureColor LCD II kijelző pedig elég nagy ahhoz, hogy még a kitekert, egyedi szögekből készített képekről is kiváló előnézetet adjon. Ráadásul a beépített képstabilizátor és a továbbfejlesztett fókuszrendszer minden helyzetben biztosítja a kép élességét. Mivel automatikus funkciói intelligensen állítják be a legmegfelelőbb paramétereket, a fényképezés pofonegyszerű az IXUS 80 IS modellel, mégis szinte professzionális minőségű eredményre számíthatunk.

Egy másik bámulatos újdonság a PowerShot sorozatból az A590 IS, egy szintén 8,0 megapixeles, 4x optikai zoom-al és képstabilizátorral felszerelt modell. Kezdő fényképészek számára egy zökkenőmentes fényképezéshez kidolgozott, egyszerű üzemmódot kínál, a tapasztaltabbak pedig további előtétlencséket is vásárolhatnak hozzá. Mivel rossz fényviszonyok vagy zord időjárás esetén is jó eredményt produkálnak, a Canon új gépeivel bárhol és bármikor fényképezel, az szinte felér egy profi divatfotózással.

Ajánljuk még:
h3. Magyarországi divatmárkák üzletkereső adatbázisa



Ajánljuk még

Szilárdparfümök Párizsból

52 évesen is fiatal az amerikai farmerdzseki

Programajánló: Designers Lounge kiállítás és vásár

Szuper könnyű, szuper Puma!

Paris Hilton bemutatóján jártunk a COIN-ban

Designers' Lounge - 2009. március 14.

SP saját, exkluzív divatfotói a Fabriano kollekcióról

Akarsz úgy kinézni, mint Amy Winehouse?

A csábítás olasz trükkjei