Victoria Beckham belefér egy kézitáskába

Frissítve: 2008. jan. 14., 17:00 | Megtekintve: 4309

Végre megleshetjük 2008. elejének legnagyobb várakozásokkal övezett fotósorozatát.


A legújabb Marc Jacobs kollekció reklámkampányának képei februárban kerülnek nyilvánosságra, ám már most kapunk egy kis ízelítőt belőlük. Bár a kritikusok az első pillanattól támadták Jacobs azon döntését, hogy Victoria Beckham legyen az idei modell, a tervező azonban szilárdan kitart választottja mellett.

Victoria ugyan elnyerte a tavalyi év legrosszabbul öltözködő hírességének kijáró, kétes megtiszteltetést, Marc Jacobs szerint ennek nincs semmi jelentősége. „Hogy mi a legjobb és legrosszabb, az nézőpont kérdése. Számomra akkor jól öltözött valaki, ha elégedett a külsejével és élvezi viselni a ruháit, még ha azok visszataszítóan ízléstelenek is. Egyébként a nagy hírverés mindig jól jön egy sztárnak, nem számít, hogy milyen témával kapcsolatos.”

Juergen Teller divatfotós különleges környezetet és beállításokat álmodott meg a kollekció darabjaihoz, amiről Victoria nagy lelkesedéssel mesélt: „A kedvencem az a sorozat, amin egy hatalmas papírdobozból lépek ki, és bevásárlószatyrokba bújok, néha épp csak a lábam lóg ki. Humor és irónia sugárzik a képekről, ami remélem emlékeztet majd mindenkit, hogy a divatban sosem szabad megrekedni, mindig új dolgokkal kell kísérletezni.

Ajánljuk még:
h3. Egyéb hírek a divatblogon



Ajánljuk még

Beckhamék fehérneműs videója

Szokatlan arcot választott Balenciaga

Meghódított egy jéghegyet Mischa Barton

Kate Moss újra a kirakatban

Mick Jagger 18 éves lánya farmerben szexisebb