Lopott pillantás a 2008-as tavaszi biodivatra

Frissítve: 2007. dec. 27., 15:00 | Megtekintve: 12854

Nincs több unalmas és egyhangú „zöld” ruha, környezetvédők számára természetes anyagokból készít vadiúj kollekciót a H&M.


Már 2004-ben elsöprő sikert aratott a H&M zöld kollekciója a természetes anyagokat kedvelők körében. Néhány hónappal később, az őszi megjelenések idejére kibővítették az eredeti választékot, így férfiak és nők egyaránt feltölthették szekrényeiket a kizárólag organikus szövetekből készült modellekkel.

2008. márciusában, viszont az eddigieket is felül múló, trendibb és érdekesebb kollekció várható a H&M-ben, ami – minden bizonnyal – túlszárnyalja a Földünket aktívan óvó vásárlók várakozásait. Mivel az organikus gyapjúból készült viselet általában messze elmarad az aktuális trendektől, a környezetvédőknek régen nem jutott más, mint választani a divat és a naturális öltözködés között.

A kollekció néhány darabjára vethetünk már most is egy exkluzív pillantást a Nitrolicious blogon, ahova a szupertitkos bioruhákról rengeteg kép került fel. A tavaszi újdonságai közt nők, férfiak, gyerekek és várandós kismamák számára ruha, nadrág, pizsama, szoknya, ing, alsónemű, tunika, pulóver és számtalan egyéb kiegészítő lesz elérhető. Minden egyes bioholmi speciális árcédulával rendelkezik majd, a könnyebb felismerhetőség kedvéért.

Ajánljuk még:
h3. Nitrolicious divatblog

H&M a piactéren



Kapcsolódó márkák: H&M

Kapcsolódó üzletek: H&M - Campona, H&M - Árkád Budapest, H&M - Árkád Győr, H&M - Arena Plaza, H&M - Váci utca, H&M - Vörösmarty tér


Ajánljuk még

A Marimekko és a H&M szerelemgyermeke

Versace ruhák ősszel a H&M-nél!

Élőben mutatkozik be a H&M új vonala, a H&M Studio

Farmert mindenkinek!

A világ legjobban várt melltartói megérkeztek

Április 23-tól fergeteges limitált kollekció a H&M-ben

Párizsi divat karácsonykor a H&M-ben

Így készülnek Rykiel kötött ruhái

Mi lesz tavasszal a H&M-nél?