Itt az új fenéktartó, a szépen megformált hátsókért

Frissítve: 2007. dec. 21., 13:00 | Megtekintve: 2163

A női melltartó funkcióját tölti be ez az újfajta farmer, ám sokkal lejjebb, a hátsó testtájakon fejti ki áldásosan formáló hatását.


Gill Milligan tüzetesen ismeri a női fenék formáit, ezzel együtt pedig minden problémát, amit a különböző méretű, alakú és típusú testalkattal rendelkező hölgyek tapasztalnak. Ezért fejlesztette ki a Sweet Cheeks Fit System elnevezésű farmer kollekciót, mellyel minden egyes vásárló szemrevaló fertályt tudhat magáénak. A különleges farmernek két típusa létezik egyelőre, A és B méret, külön a túlságosan apró és a túl nagy farral küszködőknek.

„Ez tulajdonképpen egy melltartó a popsidra. Én két gyerek után már egyáltalán nem találtam olyan farmert magamnak, ami mindenhol passzol rám, pedig óriási a választék manapság” mondta az ausztrál tervező, akit saját frusztrációja vezetett végül arra, hogy megalkosson egy minden nő számára ideális fazont. „Mindenkinek van fenéktartó mérete, ahogy a melltartóknál is. A fiús fizikumú Cameron Diaz lenne például az A méret ideális modellje, a kerekebb alkatú Beyoncé pedig tökéletesen festene egy B méretű nadrágban.”

A farmerek megrendelhetők Mrs. Milligan saját cége, a Milk and Honey hivatalos honlapjáról, modellenként 165-185 dollár közötti áron.

Ajánljuk még:

Farmerek a piactéren



Ajánljuk még

Divatszimbólum: Chanel 2.55 táska