David Beckham-et szokatlan kalandra csábították

Frissítve: 2007. dec. 18., 12:01 | Megtekintve: 3658

Állítólag könnyen beszélte rá a focistát Armani a merész pózokra, így 2008-ban már Beckham népszerűsíti új fehérnemű kollekcióját.


Különleges pillanatok várnak a rajongókra 2008-ban, hiszen David Beckham most kivételesen nem Victoria „Posh Spice” Beckham vagy egy focilabda társaságában kerül az újságok címlapjára, hanem a legkülönfélébb férfi fehérneműkben pózolva.

A 2008-as kollekció modelljeként Beckham nem először visel majd Armani darabokat, évekkel ezelőtt, a focipályán már láthattuk őt egy Giorgio Armani által, kifejezetten az angol csapat számára tervezett mezben. Azóta David állítólag baráti kapcsolatot tartott fent a divatlegendával, így gondolkodás nélkül elvállalta a számára szokatlan feladatot, hiába van már aktuális szerződése olyan világmárkákkal, mint az Adidas, Pepsi, Motorola és a Coty.

„Régen a focisták nem teremtettek követendő divatot, de David ezt megváltoztatta” nyilatkozta Armani. „Ő képviseli a modern hős eszményét, hiszen nem csupán csapatkapitány, híresség és az egyik legtehetségesebb focista, de a férfiasság megtestesítője is. Sportsztár, férj és apa egyben, akinek kiváló stílusa van az öltözködés terén.”

A reklámsorozat Mert Alas és Marcus Piggott fotósok debütálása lesz. A legelső kampány képei már el is készültek, az eredmény jövő februárban lesz látható a Vanity Fair oldalain.

Ajánljuk még:
h3. Férfi fehérneműk a piactéren

Giorgio Armani életrajza a Vanity-n



Kapcsolódó márkák: Giorgio Armani


Ajánljuk még

Victoria Beckham átvette férje szerepét

Beckham nem bánja, ha alsóban fotózzák

Katie Holmes és Armani 2010-ig együtt

Beckhamék fehérneműs videója

Megan Fox is megszépült az Armanitól

Egy kis Oscar-divat 2008-ra