A legdurvább hasraesések a kifutón

Frissítve: 2010. jún. 30., 05:00 | Megtekintve: 3774

Megesett Lady Gagával, megesett a legtöbb modellel is - de ezek a csúnya zuhanások több ezer ember szeme láttára történtek. Itt vannak összegyűjtve a szinte művészi pózok, érdekes pillanatképek.


A 15-20 centis sarkú, hordhatatlan cipőszörnyekben ingadozó magas, pálcányi modellek esetében gyakoribbak a botlások, kellemetlen zuhanások, mint a hétköznapokban. Lady Gaga is elképesztő cipői miatt esett nagyot nemrég, ami ugyanakkora port kavart, mint a modellek zakózásai.

Ráadásul a híres divatmárkáknak dolgozó lányokra ciki pillanataikban garantáltan egy fél országnyi ember szeme szegeződik. A Forkparty összegyűjtötte a legnagyobb eséseket.

Némelyik kép kifejezetten művészi, akár szándékosan beállított fashion fotónak is elmenne!

“Ooh! Ez fájhatott!”

Bónuszként Lady Gaga elhíresült esése:



Ajánljuk még


Kommentek

atomreaktor – 2010. aug. 17., 11:52

Nagyon komoly kis esések ezek amiket itt összegyűjtöttetek.


Alice – 2010. júl. 3., 23:38

Ezt én sem értem de vannak olyan cipő őröltek akik nem hordják a cipőiket csak gyüjtik.Én ezeket nem értem. Azért sajnálom ezeket a modelleket, de jobban a tervezőt. : )


keksz – 2010. júl. 1., 15:16

én sem tudom mi jó ezekben a cipőkben. nem is kényelmes.


csigu – 2010. júl. 1., 11:20

nem is értem igazából, hogy mi az értelme ezeknek a hordhatatlan cipőknek, főleg ha még a profik is csak csetlenek botlanak benne, akkor egy átlagos nő mit csinálna?:D


topankahttp://topanka.blog.hu– 2010. jún. 30., 20:50

Uh, ha jol emlekszem, a 2009-es oszi-teli Prada kollekcio volt tele olyan cipokkel, amiben meg a sokat probalt szupermodellek is estek-keltek... erdemes rakeresni YouTube-on!