Stílust Neked! - Bemutatkozás

Frissítve: 2009. nov. 3., 16:00 | Megtekintve: 3954

Kérdezd stílustanácsadónkat bármiről, ami divat! Új rovatunkban megtudhatod, illik-e a szoknyádhoz az a bizonyos blúz, mi áll jól az alkatodhoz, vagy milyen színek passzolnak hozzád.


Új rovatom előzményeként bemutatkoznék! Nem amolyan „kérdezz-felelek” divattanácsadó szeretnék lenni, hanem egy vidám, izgalmas csapatot összehozni, ahol a téma: Minden, ami divat!

Stílusosnak lenni. Mindenhol ezt halljuk ezt vágják a fejünkhöz és szeretnénk megfelelni az elvárásoknak. Ez természetes. Ugyanakkor a stílus mindenkinek mást jelent és mást is kell, hogy jelentsen. Ami az egyikünket stílusossá teszi, a másikunkat épp stílustalanná.

Mátéfi Carmen: "A stílus mindenkinek mást jelent és mást is kell, hogy jelentsen!"

Az egész a jellemünk, személyiségünk, alkatunk, külsőnk összetettségében rejlik. Az öltözékünknek azonosulnia kell mindezzel. Ekkor érezzük mi is jól magunkat a bőrünkben! Mert egy ruhát nem hordani, hanem viselni kell!

Divat és- stílustanácsadóként az a célom, hogy ebben segítsek! De ahogy említettem bevezetőmben, szeretnék egy klassz csapatot összehozni, ahol mindenki bátran kérdezhet, cseveghet!

Akár csak egy tippre van szükséged, hogy mit vegyél fel este, vagy épp nem tudod eldönteni, hogy illik-e a szoknyádhoz az a blúz, vagy mivel dobd fel a szokásos ruhád, esetleg mi áll jól az alkatodhoz vagy milyen színek passzolnak hozzád.

Várom kérdéseiteket, hozzászólásaitokat mindenről, ami divat! :)

Mátéfi Carmen



Ajánljuk még

Minimum 30% kedvezménnyel stílust is vehetsz!

Őszi útmutató férfiaknak: lezserség és földszínek

Harisnya Neked és Mindenkinek!

A Pandora ékszerek koronája: Black Crown Diamond Watch Collection

Szóval nincs olyan farmer, ami pont jó neked?

A Nyár őrült darabjai

Kellene Louboutin cipő tavaszra?

Lip Seduction ajakdúsító szájfényt nyerhetsz!

5 trendi napszemüveg minden stílusban


Kommentek

Barbara – 2010. jan. 6., 17:41

Szia!Szeretném megtudni hogy mit vegyek fel az alkatomnak megfelelően? Kb 162-163 cm vagyok, van rajtam egy két kiló fölösleg és ez egy kicsit a hasamon és a combomon lásztik meg. mit vegyek fel hogy karcsúbbnak és magasabbnak lássanak?


Lana – 2009. dec. 25., 15:05

Szia! Köszönöm az előző válaszodat. Még annyit szeretnék kérdezni, hogy a "lányos-nőies" színek közül melyik illik hozzám. Például: piros és rózsaszín közül melyik?

Előre is köszönöm


Mátéfi Carmen – 2009. nov. 10., 11:34

Kedves Lana!
A narancsos árnyalatok mindenképp jól állnak neked és az ún. földszínek. A derekadat hangsúlyozd és karcsúsítsd hangsúlyos (szélesebb) övekkel:) túl hosszú ruhákat, kabátot, szoknyát, tunikát ne hordj mert azzal alacsonyabbnak tűnsz. Dekoltázsodat inkább hosszabb láncokkal díszítsd mintsem buggyos, fodros felsővel. Blézerek, kiskabátok jól állnak neked:)

üdv:carmen


Lana – 2009. nov. 8., 13:54

Szia! A segítségedet szeretném kérni. Nem tudom pontosan, milyen színű ruhák illenek hozzám. Nem mondanám hogy molett vagyok, de azt sem, hogy nagyon karcsú. Inkább olyan "nőies formáim" vannak. Kerek arcom van. Barna hajam és barna szemem.

Kérlek segíts olyan ruhákat választani, amikkel optikailag karcsúbb és magasabb leszek. És abban is segíts, hogy milyen színű ruhák illenek hozzám.

Előre is köszönöm


Kőszegi Virág – 2009. nov. 5., 14:46

Szia Cica! Nekem nincs kérdésem, csak gratulálok neked! Büszke vagyok rád! A képeid pedig nagyon jók! miss you :)


Mátéfi Carmen – 2009. nov. 5., 10:41

Kedves Kata!
Először azt tanácsolnám hogy ismerd meg önmagad legyél tisztában azzal hogy milyen típusú nő is vagy valójában.Például konzervatívabb elegásabb stílust kedveled vagy szereted a bohókásabb ruhákat.. szereted-e a színeket vagy inkább fekete árnyalatait kedveled. Ha ezekkel tisztban vagy könnyebb kiindulni. Mert bármilyen testalkatod is legyen te lehetsz nőies, csinos és vonzó a lényeg hogy tisztában legyél önmagaddal az elvárásaiddal és a személyiségeddel. Utána már csak meg kell tanulnod hogy mi áll jól neked, mit emelj ki és mit takarj el hogy a te egyéniségedet tükrözze a külsőd.
Fel a fejjel!
Üdv: carmen


Kata – 2009. nov. 4., 17:34

Kedves Carmen! Az a gondom, hogy úgyérzem, túl egyszerűen öltözöm... folyton csak farmert veszek fel, pólót és rá pulcsit. És sehogy nem variálom, mert nincsenek más ruhadarabjaim. Nemtudom, hogy milyen színű ruhák állnak jól nekem. Szeretnék divatosabban öltözködni, de az alkatom miatt nem tudok mást felvenni. Még a csizma szárába sem tudom beledugni a nadrágom szárát, mert túl vastag a lábam. :(


Zazie – 2009. nov. 4., 16:28

Köszönöm! :-) Sose merek buggyos mellű felsőket venni, mert félek hogy tovább kisebbítik... De ha azt mondod az pont, hogy jó, akkor most majd felpróbálok párat!


Mátéfi Carmen – 2009. nov. 4., 16:17

Kedves cherry_pie!
Ha jó csizmát szeretnél az első feltétel hogy bőr legyen. Nézd meg a kiképezését, ragasztott vagy varrott-e mennyire tűnik erősnek. Az olasz cipőkben általában meg lehet bízni, ők értik a dolgukat..:)
Én személy szerint Mustangot vettem az erős is vagány is, de épp most láttam nagyon jó Vagabond csizmákat amik divatosak és erősek is voltak. Jó olyan fazont választani ami megfelel az aktuális divatnak de nem teljesen a legújabb hóbortot követi. Egyrészt mert nem leszel "tömegcikk" másrészt mert nem csak 1évig tudod hordani! ;) Legyél egyedi:)

üdv: carmen


Mátéfi Carmen – 2009. nov. 4., 16:03

Kedves Erika! :)
Első körben az átöltözős verzió jutott eszembe ha van rá lehetőség... De most induljunk ki abból hogy nincs:)
Vannak mostanában nagyon elegáns, bájos kis ruhák az üzletekben, én személy szerint ezt javasolnám. Már vannak kötött, pamut melegebb anyagokból finom, egyszínű de mégis nőies. Kezdenek most visszajönni ezek az Audrey Hepburn stílusú egyszerű de mégis valami egyedi jellegzetességű-ruhák. Ezt felveheted egy elegánsabb bokacsizmával is és egy szövetkabáttal. Persze az örökzöld kosztümöt is választhatod a lényeg hogy ne legyen fehér..;)
Remélem tudtam picit segteni!
Üdv: Carmen

ui: ruhák tekintetéban nézz körül a Mexx, Zara, Benetton üzleteiben.:)


Erika – 2009. nov. 4., 14:38

Kedves Carmen! December 2-án esküvőre megyünk, nem szabadtéren lesz de akkor is hideg lesz már, főleg míg a vonaton eljutunk oda meg majd vissza is. Szerinted milyen ruhába menjek? Ami elegáns is meg meleg, csinos akarok lenni. Köszönöm!


cherry_pie – 2009. nov. 4., 14:33

akarok veni 1 strapabiró drága csizmát (30-40ezer ftért kb) ami jó lesz mostantól legaláb 3 télen át,és olyant akarok ami divatos is lesz.milyent vegyek????


Mátéfi Carmen – 2009. nov. 4., 13:04

Szia Zazie!
Kovácsolj előnyt a helyzetedből! Mutasd meg a hátad, vállaid amik más helyre helyezik a hangsúlyt! Emellet olyan felsőket válassz az optikai hatás szempontjából ami mellnnél buggyos, fodros, berakásos... Bátran hordhatsz mély dekoltázsú blúzokat, de kerüld a kicsi kivágásokat, V-nyakkivágást! Ha az "alapszabályokat" betartod a tárházad nagyon széles körű és mindig vonzó lehetsz! :))


Mátéfi Carmen – 2009. nov. 4., 12:41

Kedves Dorci!
A fehér nadrág sosem egy egyszerű téma, én sem hordok túl gyakran..:)
Azonban a fehérhez sok minden illik, a lényeg hogy a testalkatodhoz igazítsd! Ha vékony, hosszú lábaid vannak akkor figyelj arra hogy ne túl rövid felsőt vállassz mert optikailag még jobban rövidül felső tested. Ha rövidebb a lábad és alacsonyabb vagy akkor pedig nem túl jó választás a hosszú tunika mert még alacsonyabbnak tűnhetsz!
Persze ha úgy érzed mindennel béna és nem érzed jól benne magad akkor hagyd! Te érezd jól magad!... ;)

Carmen


Zazie – 2009. nov. 4., 10:04

Nekem mi állna jól, ha kicsi a mellem és nem szeretem a kitömött push-up melltartót? Olyan felső ötletek kellenének, amik optikailag nagyobbítják!


Dorci – 2009. nov. 3., 17:35

nkem az a kérdésem h van egy cuki fehér farmerom ami kényelmes is meg minden de nem tom h mivel vegyem fel...mindennel béna :(