Megnyílt az Andrássy úti Cavalli üzlet

Frissítve: 2008. nov. 27., 18:06 | Megtekintve: 8364

Magyarországon eddig csak elvétve szerezhettünk be egy-két Cavalli darabot, mostantól viszont már az Andrássy úti márkaboltból juthatunk egyenesen az új kollekciókhoz.


Rendületlenül folytatódik a luxusmárkák két éve tartó dömpingje az Andrássy úton. November 25.-én megnyílt az új Roberto Cavalli üzlet is, mely országunkban az első márkaüzlet. A 260 nm területű, impozánsan berendezett és feldíszített üzletben a Roberto Cavalli darabokon kívül a zseniális divattervező többi brandjének (mint például a Just Cavalli) aktuális kollekcióit is megtalálhatjuk. A számtalan ruha, táska, kiegészítő és cipő között két szinten válogathatunk, a márkára jellemzően különleges, swarovski kristályokkal színesített luxuskörnyezetben. A szokásos női és férfi részlegek mellett a VIP vásárlóknak is külön helyiséget alakítottak ki.

Képek forrása a deluxe.hu.

A nagyszabású alkalomra Roberto Cavalli személyesen utazott Magyarországra, hogy saját kezével, ünnepélyesen nyithassa ki a hivatalos márkabolt ajtaját a magyar vásárlóközönség előtt. A hazai celebvilág képviselőin kívül egy másik fontos vendég, Andy Vajna producer is csatlakozott Cavalli-hoz az Andrássy úti üzletben tartott nyitási ceremónián. Az idén 68 éves divatguru 1994-ben nyitotta meg első ruházati üzletét, azóta pedig birodalma olyan rohamosan növekszik, hogy a kedden megnyílt Magyarországi márkabolttal együtt már összesen 47 Roberto Cavalli üzletbe térhetünk be a világ legkülönbözőbb tájain.



Kapcsolódó üzletek: Roberto Cavalli - Andrássy út


Ajánljuk még

Cavalli és a Spice Girls történelmet írnak

Nálunk lesz Európa első divattervezői negyede?

Kezdődhet a party: Cavalli for H&M reklám szpot

New Yorker üzletnyitás - Vörösmarty tér

Cavalli Svédországba megy

Tyúkláb mintás kóla reggelire

Hová tűnik Victoria Beckham?

Most féláron: Cavalli, Versace, más világmárkák

Mit csinált a divatszakma Halloween napján?