Ultra-magas szárak 2008 őszén

Frissítve: 2008. szept. 11., 18:27 | Megtekintve: 8925

Bár még tart a kellemes idő és napsütés, az ősz közeledtével lassan megérkeznek az őszi-téli kollekciók darabjai. Vessünk most egy pillantást az idei új csizma trendre!


A magasszárú csizmák legújabb generációjába tartozó, térd feletti csizma a hollywoodi hírességek között máris feltűnő népszerűségre tett szert, miután több neves tervező választotta a kifutón felvonultatott ruháinak kiegészítőjéül. Az egész nap viselhető, számtalan stílusban, színben és árban kapható csizma Christian Louboutin butikjaitól a Topshop polcaiig elkezdte meghódítani az üzleteket.

A Halston divatház szürke, ultra-magasszárú és sarkú szarvasbőr harisnyacsizmája merész és trendi darab. Az előzőhöz stílusában hasonló, Brian Atwood által tervezett fekete modell hátulján zipzár segíti a könnyed öltözködést, a szinte tetszőleges hosszúra hajtható Jimmy Choo csizmát pedig szinte bárhogyan viselhetjük.

A térd felett érő csizmát felvehetjük ruhához, egy rövidebb szoknya alá vagy akár testhezálló nadrágunk fölé is. Egy különleges harisnyával kiegészítve lehetőségeink szinte végtelenek. Colin Stuart egyedi fazont álmodott meg az őszi divat slágerdarabjához, de Sergio Rossi tűsarkú, kerek orrú, hátul zipzáras modelljét is választhatjuk, a harisnyacsizma bármilyen trendi összeállítás méltó kiegészítője lesz.



Ajánljuk még

Farmert mindenkinek!

Fürdőruhadivat 2008

5 divatos választás tavaszra

Friss tavaszi ékszerkínálat

Stella McCartney táskák 2008-ban is

Skótkocka nélkül mit sem ér a magassarkú!

Szandál trendek nyárra

Couture még a sportpályán is

4 sportos trend, amit idén ősszel követünk