Itt a Stella-féle táskavízió

Frissítve: 2008. febr. 26., 17:55 | Megtekintve: 2471

Stella McCartney teljes idei LeSportsac kollekciója már megtekinthető és előrendelhető.


Stella McCartney és a LeSportsac cég olyan sok közös vonással rendelkezik, hogy úgy döntöttek, összedolgoznak. A 2008 tavaszi-nyári exkluzív táska kollekció, amiről korábban már mi is hírt adtunk, most teljes egészében felkerült a LeSportsac hivatalos oldalára. Az amerikai cég minden kollekciója kizárólag környezetbarát, mesterségesen előállított anyagokból állhat, így a híresen lelkes PETA aktivista Stella tökéletes partnerre talált bennük.

“Munka, utazás, vásárlás vagy gyereknevelés, ezzel a kollekcióval a modern nő minden helyzetben divatos maradhat” – így jellemzi a LeSportsac az igen sokrétű kollekciót, aminek megtervezésénél nemcsak az egyedi stílusjegyek, de a hétköznapi gondokkal szembesülő nők igényei is fontos szerepet játszottak. Bár az egyedi, divatos táskák főleg a kisgyermekes anyáknak és keményen dolgozó nőknek készültek, áraikat tekintve túltesznek az eddigi Stella McCartney alkotásokon.

Stella keze alól kikerült limitált kollekcióban megtalálhatók hátizsákok, retikülök több méretben, fiatalos és elegáns kézitáskák, bőröndök, gyermek táskák és egyéb kiegészítők. Egyes darabokból a színes, vidám minták mellett szolidabb műbőr verziót is kaphatunk. A táskákkal kizárólag LeSportsac márkaboltok, Stella McCartney butikok vagy exkluzív táskaüzletek polcain találkozhatunk.

Ajánljuk még:
h3. Táskák a piactéren



Ajánljuk még