Hová tűnik Victoria Beckham?

Frissítve: 2008. febr. 6., 16:10 | Megtekintve: 4240

A Spice Girls nosztalgia-turnéjának kellős közepén Victoria bejelentette, nincs már helye a színpadon, inkább divattervező lenne.


Mikor a Return of the Spice Girls világturné hatalmas felhajtás közepette útjára indult, Victoria még lelkesen egyeztetett Roberto Cavalli-val a fellépőruhákról, és nevetgélve magyarázta a riportereknek, milyen boldoggá teszik a régi idők megelevenedett emlékei. Úgy tűnik, azóta váratlan változások következtek be életében, ugyanis egyik fellépésük után hirtelen elhatározta, hogy örökre letudta az énekesi karrierrel járó kötelezettségeket.

“Már nem a show business az életem, én inkább főállású divattervező akarok lenni. Most dolgozom azon, hogy összeállítsak egy teljes csapatot, akikkel aztán kizárólag a divatra fogok koncentrálni. Én természetemnél fogva igazából nem vagyok egy előadói alkat, a tervezés a valódi hivatásom” – így magyarázta Beckhamné a döntést a kíváncsi riportereknek. “Különben is, csak azért vállaltam el a világturnét, hogy két gyermekem láthassa, anyuci valaha világhírű énekesnő volt.”

A lányok 1998 óta nem léptek együtt színpadra, de valószínűleg többé már nem is fognak – Victoria azt nyilatkozta, a hónap végéig hátra levő előadások után már soha életében nem fog énekelni, így rajongóik számára eljött az utolsó lehetőség, hogy a teljes Spice Girls-t lássák fellépni.

Ajánljuk még:
h3. Cavalli és a Spice Girls

Marc Jacobs rákellenes kampánya



Kapcsolódó márkák: Roberto Cavalli


Ajánljuk még